sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viikko 3, Kiireisyys

Tää viikko on ollut aika täynnä. Iltavuoroviikot on perinteisesti olleet rentoja, ja silloin on ollut enemmän aikaa ja puhtia liikkua paljon ja syödä puhtaammin. Mutta viikko 3 oli alusta alkaen ihan erilainen: herkuttelin, tein ylitöitä ja kotonakin tuntui olevan kaikenlaista hommaa. MUTTA! Selvisin kuin selvisinkin liikuntaspurtin ekasta viikosta kunnialla ja sain kasaan reilut kuusi tuntia. Iso kiitos PT:lle ja hänen tekemälleen treeniohjelmalle. Sitä ei oikein voi olla noudattamatta. Enkä haluukaan, oli superhyvä treeniviikko!

Viikon 3 liikunnat:

- ma: PT-treeni 1 h
- ti: salitreeni 1 h 7 min.
- ke: -
- to: -
- pe: -
- la: salitreeni 1 h 8 min., Move Fitness 32 min.
- su: nyrkkeily 15 min., keskivartalokuntopiiri 1 h 2 min., venyttely 30 min., kävely 36 min.

= 6 h 10 min.

Huh, onneksi harmilliset kolme kokonaista lepopäivää ei haitanneet menoa, vaan sain viikonloppuna kirittyä. Toisaalta mulla on sen verran raskas työ, että mielelläni liikun vapaapäivinä enemmän. Ensi viikolla luvassa sali- ja keskivartalotreenien lisäksi kahvakuula- ja venyttelytunnit ja todennäköisesti luistelua äidin kanssa. Vienona toiveenani on päästä myös pelaamaan sulkapalloa pitkästä aikaa, mutta saa nähdä. Sitä kun on hankala lähteä tosta noin vaan (yksin :D) pelaamaan.

Viikon 3 kuvia:


Se täyttyi! Eli maaliskuu on meikätytölle ilmainen salikuukausi. :))

Äkkiä jotain ruokaa! Siis nämä tiistaina treenin jälkeen. Hapankorppuja tuorejuustolla, välipalakeksi, hemapa-sekoitusta raejuuston kera.

Tiistain erikoisen maukkaat eväät: ruisleivät margariinilla ja juustolla, kurkkua, kirsikkatomaatteja sekä päärynä-raejuusto-hasselpähkinärouhesekoitus. Plus jälkkärikahvi. 385 kcal.

Kyllä näillä eväillä jaksaa paahtaa pitkän päivän! Keskiviikkona nautin töissä banaanin, babyporkkanoita, välipalakeksejä, ruisleipää, raejuustoa, päärynää ja hasselrouhetta, sekä Pepsi Maxin ja vitamiiniveden. Skyr jäi seuraavalle työpäivälle.

Lauantaileffan herkut: rahkaa ja jogurttia höystettynä mangososeella ja saksanpähkinöillä, omena, babyporkkanoita, kurkkua ja sipsiä.

Jännä makuyhdistelmä smoothieen: rahkaa, jogurttia, maapähkinävoita, ananasta ja mustikoita (plus vettä notkistamaan). Tulipahan kokeiltua. Ei se paha ollut. Smoothie + vihreä tee toimivat oivana palkkarina sunnuntain saleilun jälkeen.

Kaiken kaikkiaan ihan jees viikko. Miinuksena (pitkänä sellaisena) liika herkuttelu ja lyhyempänä miinuksena kolme lepopäivää. Toisaalta, mulla oli hyvä syy, kun tein ylitöitä. Plussana liikuntaspurtin jouheva alku ja useat terveelliset ruokavalinnat.

Ensi viikolla uudet kujeet. :) Huvittaisi testata taas jotain uutta ruoka-ainetta. On ilmeisesti kulunut tarpeeksi pitkä aika ruusukaalin aiheuttamasta traumasta. :D Mua on kiehtonut lehtikaali, onko kellään kokemusta siitä? Lähinnä vinkkejä, kuinka sitä kannattaisi valmistaa. Pääsen ehkä, tai toivottavasti, testailemaan myös uusia Quest-patukoita. Kunhan se tulli nyt vaan malttaisi luopua niistä. Jos ne tullimiehet on vetäneet ne napoihinsa...?!? Painajaismainen ajatus. Täytynee pohtia olisko vielä jotain kokeilemisen arvoista, vai riittääkö yksi aines per viikko. Ehdotuksia otetaan vastaan. :)

Nyt tää lähtis suihkuun ja sitten banaanipannarin syöntiin. Palaillaan!

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Itsekin noita Vitamiinivesi tuli silloin tällöin ostettua, kunnes luin Kemikaalicocktailin postauksen asiasta.

    http://www.kemikaalicocktail.fi/2013/05/vitaminwater-33-grammaa-sokeria/

    Tuli aika huijattu olo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ymmärrän että voi tulla huijattu olo - vitamiinivesistä luodaan kuitenkin sellainen kuva, että ne on terveellisiä. Itse luen aina tuoteselosteet, joten tiesin että juomassa on sokeria. Niissä mitä juon, on siltikin vain 65 kcal/pullo, joten ei millään voi olla kuin "vain" viitisentoista grammaa sokeria. Ja onhan niissä niitä vitamiineja, joten mun mielestä ihan kelpo tuotteita. Kun tää nyt meni puolusteluksi (miksi?? :D), mainittakoon, että juon vitamiinivesiä 0-2 pulloa viikkotasolla. Aion jatkossakin sallia itselleni tän paheen, ne on kumminkin sen verran hyvänmakuisia ja piristäviä. :) Ja ne vitskut!

      Poista
  2. Mun blogissa on sulle haaste (:

    millonsiitatuli.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, kiitos! :) Oonkin oottanut jo pitkään sitä, että joku heittää mulle just ton haasteen. =) Pureudun siihen tässä alkuviikosta.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Voi, se on sieltä lievimmästä päästä. :D Jos oot blogia lukenut, tiedät kyllä ne muutkin (syntisemmät)...

      Poista
  4. Noi ruokakuvat on kyl kivoja,yritän itekin niitä aina laitella, ärsyttää vaan kun ipadilla kirjottelee niin kuvien lisäys hankalaa! Mutta noista saa hyviä vinkkejä ja ideoita omiin syömisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä jos saa. :) Ei mun ruoat mitään gurmeeta oo, mutta pääasia että nälkä lähtee ja saa edes joitain tarpeellisia ravintoaineita.

      Blogger ei aina oo koneellakaan käytettynä kovin yhteistyökykyinen, muun muassa omatoimisesti kääntää kuvia.

      Poista