sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kiristelyä

Eilen puhuin siitä, että viikolla tuli vähän herkuteltua, joten nyt viikonloppuna otan kevyemmin. Tai edes vähennän herkkuja tuntuvasti. 

No, näyttää kuitenkin siltä, että kiristelyä on tapahtunut toisella saralla, nimittäin liikunnassa. Perjantain jälkeen liikuntaspurtin luvut olivat karut 2 h 7 minuuttia. Tiesin, että viikonloppuna on tsempattava. Nukuin eilen suht pitkään ja kävin töissä kolmen tunnin minivuorossa, mutta onnistuin silti kasvattamaan liikuntasaldoa kolmeen tuntiin ja 47 minuuttiin. Kävin salilla tekemässä koko kropan treenin ja illemmalla pelasin Move Fitnessiä. Kaloreita paloi yhteensä lähes 900.

Tänään vuorossa on ollut myöskin melko pitkään (hiukan yli kymmeneen :D) nukkumista ja raivokasta tiskaamista. Hmph, oli vähän taas kertynyt likaisia astioita. >< Kyllä astianpesukone olis upea! Tiskauksen lomassa imuroin, vein roskia ja harjoitin yleistä kämpän siistimistä. Eli hyötyliikuntaa. En kuitenkaan merkannut sitä spurttiin, koska se ei ole mielestäni "oikeaa" liikuntaa. Tulis huijariolo. Ehkä jos menisin varta vasten siivoamaan vaikka jonkun toisen asuntoa, voisinkin merkata sen liikuntana. Mutta ei oman asunnon siivoamista. :)

Siivoilun jälkeen siirryinkin salibandykatsomoon, kun lähdin katsomaan poikaystävän peliä. Turnaus oli kivasti ihan tossa meidän vieressä, samassa rakennuksessa mun salin kanssa. Turnaukseen kuuluu aina kaksi peliä, ja ne voi olla mihin aikaan tahansa aamu- ja iltakymmenen välillä, niin että pelien välille jää vähintään tunti lepoaikaa. Kun matsit oli noin lähellä, ei tullut perinteisiä ajankäyttöongelmia, vaan tultiin kotiin matsien välissä. Tai poikaystävä tuli kotiin - mä jäin salille huhkimaan keskivartalokuntopiirin parissa. Lämmittelin kroppaa hakkaamalla säkkiä ennen varsinaista kuntopiiriä, ja aikaa meni yhteensä tunti ja 17 minuuttia. Kaloreita paloi 523. Täytyy kyllä kiitellä taas PT:tä - mahtavan treenin teki! Mulla tulee olemaan niiiiiiiiiin teräksiset vatsalihakset muutaman kuukauden päästä. :) Ja koska kuntopiiri alkaa ja loppuu noin kymmenen minuutin aerobisella, rasvakin palaa mukavasti ja ehkä kesällä jotain vatsalihaksia voi näkyäkin. :)

Yritin ettiä tähän väliin täydellistä vatsakuvaa weheartitistä, mutta ei ihan natsannut. Joten tyydyn vain linkkaamaan Heidin. :D Joka on ei ainoastaan mun vatsa-, vaan ihan kokovartaloidoli. Mutta noin upeaan kroppaan mulla on vielä matkaa!


Niin ihmiset, lähdetään positiivisuuden kautta tähän elämään!

Laskeskelin salilta kotiin tullessani tunteja ja minuutteja yhteen, ja totesin, että mullahan meni viisi tuntia rikki! Damn! Eli vähintään reilut viisi ja puoli tuntia tulee liikuntaa tälle ekalle spurttiviikolle, riippuen jaksanko lähteä venyttelyn jälkeen vielä urheilemaan. Se on kyllä aika ihanaa lopettaa treeniviikko sunnuntai-illan venyttelytuntiin. :P

Kuinkas sitten kävikään? Pakkasin ennen venyttelytunnille lähtöä ylimääräisen paidan ja sukkikset kassiin ja lähdin venyttelyn päätteeksi ihanalle reippaalle kävelylenkille talvi-iltaan.

Pitihän pakkautua jos jonkinmoisiin varusteisiin ennen ulos lähtöä. Tai ei oikeastaan, vain yksi ekstrapaita ja sukkahousut. Ainoastaan jalkoihin kävi hieman kylmä. Ja nenään.

Matkalta. Jäi vähän rakeiseksi kuva, höh.

She shoots, she scoooooooores! 6 tuntia ja 10 minuuttia! Vähänkö oon onnessani. Nyt ei oo ensi viikolle yhtikäs mitään paineita.

Laitan myöhemmin tai huomenna vielä yhteenvetoa kuluneesta viikosta (se on lähes valmis teksti jo), nyt toivotan kaikille rakkaille lukijoille hyvää yötä ja ihanaa uutta viikkoa!

Palaillaan!

- Jenni

6 kommenttia:

 1. Vautsi mikä kiri! :) Tsemii ens viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Toivottavasti ei tarvii silloin v-loppuna ihan noin paljon kiriä. :D

   Poista
 2. Haaa, kiiitosta! :D Olipa kiva ylläri siellä tekstin lomassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kehdannut sun kuvaa varastaa, niin sait vain sanallisen kunniamaininnan. :D

   Poista
 3. You can do it Jenni dear!!! :]
  Meillä on samanlaiset tavoitteet. ;)

  VastaaPoista