lauantai 18. tammikuuta 2014

Tuska, jonka tunnet tänään...

...on tuskaa, jonka tunnet huomenna. Eiku...

No ei vaan! Meidän salilla on tällainen mietelause:


Tota on kiva tuijotella treenin aikana.

Tiistaina PT:n laatimaa koko kehon treeniohjelmaa äheltäessäni tuijotin tuota fraasia ja mietin, että näinköhän tuo pitää paikkansa. Saatanhan seuraavankin päivänä tuntea lihastuskaa, kamalia kipuja! Keskiviikkona heräsinkin valmiina aristuksiin. Mutta ei! Siis jotain pientä: hartiaseutu vähän jumissa, vatsalihakset ja kyljet aristi, takareisissä tuntui. Ainoastaan sellainen olo, että jotain on tullut tehtyä. Jes!

Työkiireiden (lue: olin rahanahne ja lupauduin lähes kaikkiin mahdollisiin ylityötunteihin) takia jouduin muuttamaan treenisuunnitelmia muutamaankin otteeseen, ja pääsin vasta tänään lauantaina viikon tokalle salitreenille. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Salilla oli enemmän porukkaa kuin tiistaina, ja vähän arastelin mennä vapaapainoalueelle körmyjen joukkoon. Hyvin se silti meni! Supersarjat tuntui ihanalta käsissä ja ehkä hitusen vähemmän raskaalta (?) kuin tiistaina. Treeniaika pysähtyi tunnin ja kahdeksan minuutin kohdalle. Venyttelyt päälle ja kotiin laittamaan ruokaa. :P


Ennen salia: vaahtokarkkikaakao ja juustokakkua.

Salilla. Kulutus paljon suurempi kuin edellisellä kerralla, vaikka aika lähes sama. Hmm.


Salin jälkeen. Poronkäristystä, alaskanseitiä, perunamuusia, punajuurta ja kirsikkatomaatteja. Vajaa 500 kcal.

Päätin vähän kiristellä tänä viikonloppuna, koska oon herkutellut viikolla liikaa. Niin. Ei se monen päivän herkuttomuus joka viikko niin helppoa oo! Vaikka viime viikolla olin väsynyt ja aamuvuorossa, onnistui herkuista erossa pysytteleminen paljon paremmin kuin tällä viikolla. Kalorien valossa en kuitenkaan oo mennyt yli kuin ainoastaan eilen, jolloin vetelin lätkämatsissa melkein kokonaisen karkkipussin ja muutaman kourallisen popcornia. Mutta hei, voitto tuli! Jatkoajalle mentiin, mutta se jäi lyhyeksi kun Karalahti pisti kiekon verkkoon ja päräytti Jokereille kaksi pistettä. Jee! :)

Nyt kaapissa notkuu erilaisia hedelmiä, pakastimessa vihanneksia ja kalaa, ja jääkaapissa lisää kasviksia. Mutta. Kaapista löytyy myös namusia ja sipsejä. Jälkimmäisiä meinasin vähän ottaa illemmalla. Ihan vähän.

Viikko kaksi ekan PT-tapaamisen jälkeen on siis sujunut heikommin kuin viikko yksi. En kyllä ajatellutkaan herkkujen vähentämisen olevan helppoa. Suuntaan tästä kuitenkin ylöspäin, ja ensi viikko tulee menemään paremmin. 

Salitreenit sentään lähti sujumaan jouhevasti, vaikka kaiken kaikkiaan liikuntaa on tullut vähänlaisesti tälle viikolle. Onneksi on vielä tää ilta ja koko huominen päivä aikaa kartuttaa liikuntaspurtin viikkosaldoa. :) Tänään vielä vähän muuvailen, huomenna vuorostaan on luvassa ensimmäinen keskivartalokuntopiiri ja illalla venyttelytunti. Jossain välissä vois joko muuvata uudestaan, vetää aerobisen treenin salilla, treenata peppu-reisidvd:llä tai lähteä kirpakalle talvikävelylle. Vaihtoehtoja on monia, hyvä niin. :) En siltikään masennu, jos en heti ekalla viikolla saa kuutta tuntia kasaan - viikkoja tulee vielä lisää!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:


Tollanen juliste ois siisti!

Nättiä.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti