maanantai 6. tammikuuta 2014

Viikko 1, Autuus

Hello!

Vuoden 2014 ekan viikon kuulumisia. Aion joka viikko tehdä joko sunnuntaina tai seuraavana maanantaina pienen yhteenvedon viikosta: miten on mennyt, miten oon treenannut, mikä fiilis ym.

Tältä musta tuntuu: oon aloittanut jotain uutta.

Viime viikosta jäi oikein hyvä fiilis, sellainen autuas olo. Oonkin jo muutama viikko sitten kehunut, kuinka mulla on hyvä fiilis ollut päällä, ja koko ajan tosi iloinen olo. Odotan innolla kaikkea tulevaa, unohtamatta kuitenkaan nauttia tästäkin hetkestä. Se olo jatkui viime viikolla, vaikka torstaina tapahtuikin hetkellinen rasvaprosentin paljastumisen aiheuttama notkahdus. Epämiellyttävän kehonkoostumustiedon lisäksi sain PT-tapaamisesta hienosti energiaa ja lisäuskoa omiin tavoitteisiin. Sekä sisuunnuin herkkujen syönnin suhteen, enkä oo nyt viime päivinä syönyt niin paljon höttöhiilareita kuin yleensä. Viime yönä tosin repsahdin, josta syystä paastoilen tänään vielä muutaman tunnin... :D

Viikon 1 liikunnat:

- ma: -
- ti: -
- ke: Move Fitness 35 min.
- to: -
- pe: crosstrainer 10 min., nyrkkeily 15 min., kahvakuulaus 10 min.
- la: kuntopyöräily 1 h
- su: Move Fitness 56 min.

= 3 h 6 min

Tuohon määrään täytyy olla tyytyväinen, vaikka hainkin vähän suurempia tunteja. Mun mielestä kolme tuntia on minimimäärä liikunnalle - jos siis tosissaan nauttii siitä, haluaa sen kaikki terveysvaikutukset ja suuri osa tuosta kolmesta tunnista on hikiliikuntaa. Ja jos on edes jotain tavoitteita.

Syömiset meni ihan hyvin, jos kokonaistilannetta tarkastellaan. Loppuviikkoa kohden petrasin, vaikka kahtena yönä tapahtuikin harmillista yösyömistä. Oon aika ylpeä siitä, että vaikka näin sekä lauantaina että sunnuntaina ystäviä syömismerkeissä, mulla ei mennyt yli. Eilen kävin ihan ravintolassa asti ja otin jälkkäriäkin. :) Kyllä elämästä pitää saada nauttiakin, vaikka kuinka haluaisi välttää lihomisen. Nykyään on kuitenkin mukavaa, että nautintoa saa terveellisistäkin syömisistä ja siitä, kun pystyy sanomaan itselleen (ja muille) "ei, en ota karkkia/pullaa/jäätelöä/sipsiä/suklaata/pizzaa/pikaruokaa". Siis yksi noista vaihtoehdoista, ikinä ei oo tullut vastaan tilannetta, jossa ois joutunut kieltäytymään noista kaikista. :D

Eiliseltä kuvia:

Muuvailun kalorit + palkkari. Puolikas banaani, desi jogurttia ja puoli desiä proteiinijauhetta.

Lähden tapaamaan kavereita, heippa!

Baked Cannelloni. Eli pinaatti-ricottatäytteisiä cannelloneja marinarakastikkeella ja mozzarellalla. YUMMY. Otin jälkkäriksi valkosuklaajäätelöä, vadelmakastiketta ja kermavaahtoa. DOUBLEYUMMY.

Jos nyt asetetaan tällekin viikolle niitä tavoitteita. Ensin yleisiä ja sitten tarkempia.

Viikon 2 tavoitteet:

- liiku vähintään 4 tuntia
- rajoita herkkujen syöntiä raa'asti, niin että korkeintaan 5 % viikon kokonaisenergiansaannista tulisi herkuista (aloitan laskemisen tästä hetkestä, koska viime yönä söin karkkia)
- tee kotona jotain uutta ruokaa

Viikon 2 liikuntatavoitteet:

- kaksi kertaa: Move Fitness
- kerran jokaista: kävely, kahvakuulaus, piloxing, venyttely, juoksu, sulkapallo
- fiiliksen mukaan: muu aerobinen, nyrkkeily, peppu-reisi-dvd

Eiköhän noista neljä tuntia tule. :) En kuitenkaan pakota itseäni: jos vaikka johonkin paikkaan oikein sattuu, jätän suosiolla liikunnan siltä päivältä väliin. Ensi viikolla vissiin alkais uusi liikuntaspurtti, että senkin kannalta olis hyvä saada liikuttuihin tunteihin vähän nousujohdanneisuutta.

Nyt lähden valmistautumaan kyläilyreissulle. Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti