sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sunnuntai ja muutoskuvat

No niin. On aika. Julkaista ne kuvat mitä eilen lupailin. Ensimmäinen on otettu vuoden 2012 alussa, kun painoin 78,6 kiloa, toinen tänään vuoden 2014 alussa, kun painan noin 55 kiloa. Koska oon laittanut blogiin vaatteet päällä otetut kuvat, ajattelin että on aiheellista laittaa vähemmissäkin vaatteissa otetut. Ja nyt kun mulla on olemassa kuva itsestäni alkuperäisessä tavoitepainossa ja rasvaprosentissa 36, on kiva sitten muutaman kuukauden päästä ottaa uusia kuvia ja vertailla muutosta. Change is gonna come, oh yes it will.

Eiköhän tuo alustus riitä.

Hmm. Vetää aika sanattomaksi.

Ks. edellinen kuvateksti.

Näytän lyhyemmältä.

Se on varmaan vain etäisyyden aiheuttama efekti (ekat kuvat otettu paljon lähempää).

Ennen uuden kuvan ottoa ja näkemistä olin pitänyt nykyistä tilannetta pahempana. Mutta jotenkin kummallisesti se auttaa näkemään totuuden, kun näkee itsensä kuvassa. Aika outoa. Siis, eihän tää nykytilanne niin paha oo?? Oon normaalipainoinen, keskivartalo on paljon hoikempi (vaikka löysää vielä sielläkin on) ja näytän ihan sopusuhtaiselta. Plus koko ajan teen töitä, että kroppa muokkaantuu urheilullisemmaksi ja lihaksikkaammaksi. Rasvaa pois ja lihasta kehiin!

Ensi viikolla vois otatuttaa liikuntavaatteissa kroppakuvat. Niistä voi sitten kunnolla seurata kehitystä. Myös sivukuvat on paikallaan. Oisin jo nyt halunnut sellaisen, mutta kun ei ollut ennen-kuvaa siitä kulmasta, niin en viitsinyt jälkeen-kuvaakaan napsaistuttaa.

Töitä on siis vielä tehtävänä, mutta oon innoissani siitä. Musta on ihanaa, että nykyään välitän siitä, mitä keholleni kuuluu. Ja siitä, miten se voi myös tulevaisuudessakin. :)

Yup, niiden avulla kroppa keventyy!

:)

Sellaiset muutoskuvat. Onneksi seuraavat otokset samasta aiheesta tulee olemaan kiinteämpään olomuotoon muuttuvasta kehosta.

Otin tänään myös ympärysmittoja, voisin nekin tähän kertoa (ensin ennen-mitat, sitten nykyiset). Vyötäröstä mittasin alun perin vain navan kohdalta, koska luulin että se on oikea mittauspaikka. Eli todellisen vyötärön aloitusluku on luultavasti noin 100 cm (?).

- vyötärö (kapeimmasta kohdasta): - / 71 cm
- vyötärö (navan kohdalta): 109 cm / 83 cm
- lantio: 108 cm / 87 cm
- rinta (päältä): 112 cm / 87 cm
- rinta (alta): 97 cm / 79 cm
- reisi (molemmat, keskikohdasta): 58 cm / 47 cm
- käsivarsi (molemmat, keskikohdasta): 30 cm / 25 cm

Joitain senttejä on kaikonnut. =) Vyötäröltä ihan kauttaaltaan saa vielä lähteä roimasti, lantiolta vähän, mutta rinnan kohdalta ei mielellään yhtään. Reidet ja käsivarret saa kiinteytyä, senteistä en sen takia osaa sanoa mitään. Kai ne käsivarret ainakin sais kasvaa. :P 

Mutta kaikki aikanaan! Täytyy olla tosi tyytyväinen jo saavutettuihin tuloksiin. Ja tehdä kahta kauheammin töitä, että tulee vielä huimempia tuloksia, ja jonain kauniina päivänä mulla on se unelmakroppa. :)

Nyt taidan alkaa pikku hiljaa valmistautumaan illan liikuntoihin. Venyttelytunti on puoli kasilta, ja sitä ennen käyn joko salilla aerobisella, tai treenaan takamus-jalka-osastoa kotona dvd:ltä. En oo vielä päättänyt. Myöhemmin tänään tulee vielä lyhyttä yhteenvetoa tästä viikosta, joten pysykää kuulolla.

Palaillaan!

- Jenni

10 kommenttia:

 1. VAU! Upean työn oot tehnyt! Muista tosiaan olla ylpeä jo siitä mitä olet jo saavuttanut :) Aivan varmasti kykenet myös saavuttamaan sen kropan minkä haluat.

  Tää oli taas hyvin inspiroiva postaus, kiitos siitä. Nyt vaan jatkamaan omaa taivalta niin pääsee samoihin tuloksiin :)

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
 2. Komppaan Kaukaa Kaunista!
  Hyvä hyvä! :D

  VastaaPoista
 3. Wau wau wau!!! Mä en edelleenkään osannut kuvitella sua pyöreämpänä kun oot niin pieni ja siro nykyisin! Upeaa Jenni! :))) Yks kysymys muuten raskausarpiin liittyen: Onko ne sulla haalistunu tän viime vuoden aikana? Kun mulla on kans raskausarpia reidet ja rinnat täynnä, niin mietin josko ne haalistuu siitä vielä ajan myötä..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hmm, ei oikeeastaan oo haalistuneet arvet viime vuoden aikana. Ne oli jo projektin alkaessa melko haaleat, koska rajuimmasta painon noususta (vuoden 2006 syksy-vuoden 2008 syksy, 62 kg -> 85 kg) oli kulunut jo aikaa, ja painoa oli tullut edellisen kymmenen kilon pudotuksen jälkeen "vain" 4-5 takaisin. Eli uusia arpia ei onneksi ehtinyt muodostua.

   Toivon, että kun tässä kiinteydyn, arvetkin häivyttyisivät lisää, mutta aika varmasti ne säilyy ikuisena merkkinä omasta piittaamattomuudestani. Eniten niitä on vatsassa, rinnoissa ja reisissä, mutta myös lanteilla ja käsivarsissakin. :( Mutta se haalistuminen on yksilöllistä.

   Piti poistaa edellinen kommentti, kun siihen jäi harmillinen kirjoitusvirhe. :D

   Poista
 4. Jep, niin upeeta! Ja inspiroivaa, kun ollaan saman pituisia ja aloituspainokin melkein sama. Oo tosiaan ylpee itestäs jo nyt ja nauti matkasta tästä eteenpäin! Perästä tullaan pikkuhiljaa! :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti pudoteltu, ei muuta kuin suurella tarmolla etiäppäin! :) Noi muutoskuvat on kyllä hyvä apu siihen että muistaa itsekin minkä matkan on kulkenut, ja tosiaan, osaa arvostaa sitä nykytilannetta ihan toisella tavalla! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä murunen!! Tosi hyvin oot saanu tuloksii!! :)
  Siinä missä nää muut ovat tottuneet näkee siut hoikkana, mie en oikee vielkää välil käsitä kui oot muuttunu ulkoisesti, ku aina oot ollu ylipainoinen (kuten mie itsekki). Noh näytät esimerkkiä, mie seuraan perässä. ;) Tämän viikon torstaina taas punnitus, toivottavasti lähtisi taas kilo pois! Jos lähtis kilo niin sit olis vain 10kg enää pudotettavaa että oisin taas normipainos siis OMG!!! I'M GONNA DO IT THIS TIME FOR SURE!!!! 8) I know I can and I will.. Let's motivate one another <3 :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kyllä aina oo ollut ylipainoinen, mutta aika pitkään olin. No more. :)

   Mä niin tunnistan ton motivaation sussa, tiedän että pystyt muutokseen! :)

   Poista