perjantai 10. tammikuuta 2014

Perjantai ja perjantai

Tälle postaukselle ei tuu sen kummempaa ja-jatkoa kuin sama sana uudestaan - perjantai on niin hieno päivä! Aina yhtä ihana aamuvuoroviikon jälkeinen perjantaieuforia on saapunut. Kolme vuorokautta vapaata töistä! Ei tietenkään enää, koska on jo ilta, mutta silti. Aloin kirjoittaa tätä tekstiä jo iltapäivällä, mutta sain vasta nyt aikaiseksi viimeistellä. Eipä tässä mitään ihmeempää asiaa edes ole. :D

Viikonloppu!

Viikonloppuna aion ainakin nukkua pitkään, harrastaa liikuntaa (Move Fitness ja venyttelytunti ainakin), syödä hyvin, jännittää maanantain PT-tapaamista ja kattoa leffoja.

Tänään kävin salilla juoksemassa 37 minuutin intervallilenkin. 25 minuuttia juoksua (2 x 10 min. 1 x 5 min.) ja 12 minuuttia kävelyä. Hikeä pukkasi, mutta askel luisti. Syke huiteli 135-172 paikkeilla. Juoksu meni 9 kilometrin tuntivauhtia, ja joka osuuden vikaksi kahdeksi minuutiksi nostin vauhdin 10 km/h. Kävelyosuudet tasaista 6,5 kilsan vauhtia. Kulutus kalorin vajaa 400. :)

Onko nää sykemittarikuvat tylsiä??

Semmonen tuhannen kalorin satsi. Mutta oli hyvää. :)

Poikaystävä halusi hakea pizzaa illalliseksi, ja mä suostuin koska oon koko viikon syönyt niin siististi. Jaettiin perhepizza kahdeksaan osaan, joista lapoin lautaselle kolme. Kaveriksi kirsikkatomskuja ja jälkkäriksi viinirypäleitä. Pizza maistui nälkäiselle naiselle hyvin, mutta se oli suolaista ja rasvaista. Alkoi tökkiä tokan palan jälkeen. Sitten tapahtui jotain ennenkuulumatonta! PUOLITIN kolmannen palan ja jätin toisen puolen syömäti. Ja säästin lähes 200 kcal! Huhhuh, alan oppia. :D Kohtuus kaikessa.

Ilta jatkui masu sopivan täynnä The Voice of Finlandin ja elokuvan parissa. Ah, perjantai. <3

Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti