perjantai 17. tammikuuta 2014

Voihan tulli

Pikapostauksen vuoro.

Viime päivät on olleet kiireisiä. Ei suinkaan liikuntaspurtin merkeissä, vaan töissä. Tein eilen ja toissapäivänä ylitöitä, eli 10,5-tuntiset päivät, ja tänään olin poikkeuksellisesti aamuvuorossa.

Yes! Mähän kiipeen.

Eli jee, matsi-ilta! :) Jokerit-Kärpät Areenalla (kauden kolmas kotikohtaaminen, molemmat aiemmat ollaan hävitty, ja oon ollut paikan päällä todistamassa...) illalla, joten tänäänkin taitaa jäädä liikunnat väliin. Ei mua huolestuta vaikka on vasta vähän yli kaksi tuntia kasassa - viikonloppuna on aikaa ja tarmoa urheilla. :)

Huomenna meinasin salitreenin ja sunnuntaina keskivartalokuntopiirin, jonka päätteeksi venyttelytunti. Jotain vielä jommalle kummalle päivälle, niin eiköhän kuusi tuntia täyty.

Sitten otsikkoon. Olin tuskaillut Quest-patukkatilauksen kanssa jo usean päivän ajan - kun siis sitä ei kuulunut. KUNNES. Tullilta saapui lappunen, että täytyy heille tehdä selvitys. Olin tietysti varautunut mahdollisuuteen, että patukkaiset jäävät tulliin, mutta kauhee järkytys silti. Kun oon aiemminkin tilannut vaikka mitä merten takaa, muttei ikinä oo tulliin tarvinnut mitään selvitystä tehdä. Onneksi homma hoitui kätevästi netissä, ja nyt sitten tulisilla hiilillä odottelen, paljonko lohkeaa maksettavaksi. Ja sitten vielä kuin se maksaja löytyis. :D Kuulemma se ei kuitenkaan voi olla kovin suuri summa, varsinkin kun paketin kokonaisarvo oli dollareissa vain noin viisikymppiä.

Sitä hetkeä odotellessa! Ehkä ensi viikolla?

Sellaista tänään. Tosi harmi ettei ne patukat ehtineet tulla ennen viikonloppua (tai ennen viime viikonloppua... :D), mutta toivottavasti ennen ensi viikon viikonloppua. En millään malttais oottaa, että pääsen testaamaan uusia makuja, mitä ei viimeksi löytynyt Fitnesstukusta. Tilasin monia erilaisia maapähkinäisiä patukkaisia ja korvapuustin makuisen, plus yhden paketin takuumaukasta suklaahippusta. Odottavan aika on pitkä!

Nyt tää alkais valmistautua syömään ja matsiin lähtöön. Palaillaan!

- Jenni

Kuvat: weheartit, Questin Facebook-sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti