perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6: Home alone

Olen yksin kotona koko piiiiitkän viikonlopun, yhyy! No ei vaan, oon aika innoissani asiasta. Poikaystävä lähti siis jo aamulla kahden kaverinsa kanssa kohti Oulua: tänään keikka, huomenna lätkämatsi. Comeback tapahtuu vasta sunnuntai-iltana salibandytreenien jälkeen. 

Tää tarkoittaa ainakin kolmea asiaa:

1. Saan tulla ja mennä miten haluan.
2. Saan syödä miten haluan.
3. Saan tehdä mitä haluan.

Voisin hiukan selventää, ettei kukaan saa vääränlaisia ajatuksia. :D 

Tuleminen ja meneminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, ettei tarvitse huolehtia siitä, odottaako toinen kotona ja haluaisiko hän kenties tehdä jotain kanssasi. Jos lähtisin ulos, ei tarvitsisi miettiä onko liian kännissä että lähes absolutisti poikaystävä paheksuu ryömiessäni kotiin. Toi kyllä kuulosti just siltä, että oon kauhee doku ja toinen kärsivällinen kotonaistuja. Ei se niin oo! Juon 3-5 kertaa vuodessa itseni humalaan (siihen ei paljoa tarvita), ja 3-5 kertaa vuodessa yhden lonkeron/siiderin. Eli aika vähän mielestäni.

Syömisellä en tarkoita mässäilyä, vaan sitä, että on helpompi tehdä terveellisiä valintoja, kun toinen ei ole koko ajan vieressä rapistelemassa karkki- ja sipsipusseja. Lisäksi pakkasin matkaevääksi rakkaalleni melkein kaikki kaapista löytyvät suklaat, joten houkutukset ovat hyvin vähissä. Olen tosin antanut itselleni luvan syödä eilen aloitetun Toblerone-jäätelön loppuun. Ja pakastepizzaa on myös. Muuten aion mennä kana-raejuusto-hedelmät-marjat-pähkinät-ruisleipä-rahka-jogurtti-linjalla. Eikä tarvitse hymyssä suin sietää sitä, kun toinen marmattaa vieressä: "Mikset sä syö kuin normaalit ihmiset?". Ai mielettömät sokeri-rasvaöverit on normaalia?? Ai 0-150 grammaa kasviksia päivässä on normaalia?? Ai litra sokerilimua joka päivä on normaalia?? Kiitos, sitten oon mieluummin epänormaali. :)


Poikaystävälle herkkubägit: Geishaa, Daimia, Halloween-silmämunia (suklaata nekin), Duudsoneitten suklaavohveleita ja chilipähkinöitä.

Nää olis mun viikonlopun eväät: broileria, pinaattia, ananasta, banaania, päärynää, kirsikkatomaattia, palsternakkaa, ruisleipää ja kauraa eri muodoissa. En varmaan ihan kaikkea kanaa jaksa, ja syön muutakin.

Quest-proteiinipatukoiden testi alkakoon! Kyllä, tilasin kaikkia mahdollisia makuja, mitä Fitnesstukusta löytyi.

Meillä ei siis ole mitään free pass-tyyppistä systeemiä. Eli en tarkoita, että saisin IHAN mitä haluan tehdä. Jos vaikka haluaisin karata Jenkkeihin metsästämään Jensen Acklesia tai Christian Balea, en voisi. Lähinnä tarkoitan treenaamista. Voin monopolisoida telkkaria vaikka koko päivän Move Fitnessin, kahvakuulailun ja erilaisten treenidvd:iden kanssa, ja käydä salilla juuri siihen aikaan kun haluan. Ajattelin myös käyttää ei-liikunnallisiin aktiviteetteihin aikaa. Huomenna äiti ja sisko saapuvat vieraikseni todenäköisesti leffailun ja syömisen merkeissä. Tänään kävin ihanan, uuden kummityttöni nimeämistilaisuudessa: hänestä tuli Vivi (ei toista eikä kolmatta nimeä). Sunnuntain suunnitelmat on vielä ihan auki. Jos silloin tapaisi iskää ja veljeä? Ohjelmassa on myös SingStarin hoilaamista ja musiikin kuuntelua (plus mukana hoilaamista) kovalla äänenvoimakkuudella. Tykkään siis laulaa, jos ette ymmärtäneet. :D

Yhdistetyissä nimeämis- ja synttärijuhlissa (lapsia on siis kaksin kappalein) nautin mustaa kahvia, riisipiirakan, korvapuustin, mustikkapiirakkaa ja suklaapäällysteistä tiikerikakun tyyppistä herkkua. Noin 600 kcal.

Nimi paljastui arvausleikkinä.

Päivän look. Alaosassa lyhyehkö vaaleanpuna-musta sydänhame ja mustat sukkikset. Toinen korvis hävisi heti sisään tullessa, eikä sen koommin ole löytynyt. :D

Kaiken kaikkiaan aika huippu viikonloppu tulossa! Tänään syön loppuillan kevyesti, käyn salilla ja rentoudun hyvien sarjojen ja lehden parissa.


Laatua! Aina mielenkiintoisia artikkeleita, tosi hienoja kuvituksia ja maukkaita reseptejä.

Huomenna aamu alkaa heti pirteästi muokkauksessa (ennen klo kymmentä, joten en sittenkään siitä pirteydestä mee takuuseen) ja jatkuu muutaman tunnin huililla, kunnes teen voitokkaan paluun sulkapallokentälle vastassani rakas äitini.

Mitä teidän viikonloppusuunnitelmissa on? Kuinka treenaatte? Mitä syötte? Kertokaa!

Palailen huomenna luukku numero seitsemän kanssa. =)

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Nyt kun sulla on viikonloppu aikaa, niin vastaappa mun blogissa olevaan jouluhaasteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kävinkin lukemassa blogiasi, olin ihan innoissani elämäni toisesta blogihaasteesta! Kiitos :) Vastaan viimeistään huomenna.

      Poista