lauantai 21. joulukuuta 2013

Luukku 20: Sporttiset joululahjat

Tänä vuonna tuli hankittua poikkeuksellisen paljon urheilullisia joululahjoja. Liekö syy siinä, että oon itekin saanut liikuntakärpäsen puraisun, vai vain siinä, että mun lähipiiristä löytyy muitakin sporttisia...? 

Oli miten oli, tässä lyhkäinen esittely sporttijoululahjoista.

Tämä ei ole sponsoroitu mainos.

Perhepiiristä löytyy muutama urheilun harrastaja. Äidin tiesin kaipaavan kipeästi uutta treenikassia, joten tilasin sille Sports Directistä Niken musta-pinkin ihanuuden. Se on tilava, muttei liian iso, järkevästi jaoteltu eri osastoihin ja hienon värinen. Äidille on ehkä kaikista helpointa ostaa lahjoja: mikä kelpais mullekin, kelpaa varmasti myös sille. :D Ja sama toisin päin. Ajattelin myös kierrättää oman neljän kilon kahvakuulan opetus-dvd:eineen äitiliinille - hän kun on puhunut kaffakuulaharjoittelusta kiinnostuneeseen äänensävyyn. Ja sitten mulla on hyvä syy hankkia ittelleni kahdeksan kilon kuula vuodenalkajaislahjaksi. ;) 

Veli, joka juuri täytti 13, pelaa jalkapalloa joukkueessa, joten pallo on sille oikein passeli lahja. Viime joulukuun Egyptin-lomalta tarttui Adidaksen kaupasta mukaan pieni temppupallo (Champions League-aiheinen) lahjaksi, siispä tänä vuonna oli aika siirtyä suurempaan. Nyt saatiin vielä pikkuveikan suosikkijoukkueen keltainen boltsi, jes! Ja sama juttu kuin äidin lahjoissa: kelpais kyllä mullekin. :) Ehkä velikulta ottaa mut ens keväänä/kesänä mukaan viheriölle potkimaan.

Mä haluun ja tollaisen Nike-asun!

Seuraava sporttilahjakasa menee samalle perheelle: ihanalle ystävälleni, hänen miehelleen ja heidän suloiselle tyttärelleen (mun kohta 1,5-vuotias kummityttö! <3). Kaikki ovat siis liikunnasta innostuneita, jopa hän, joka vasta muutama kuukausi sitten oppi kävelemään. :) Koska pieni ihanuus otti ekat askeleensa Niken lenkkareilla, ajattelin saman merkin tyttömäisen oloasun sopivan hienosti hänelle. Ja tietty senkin takia, että kummitätikin on Niken tyttöjä. ;) Ystäväni tykkää kävellä ja juosta paljon, joten hälle tulee varmasti käyttöön lämpöinen pipo ja tuhdit hanskat. Kestää pikkupakkasetkin. Perheen isälle taas hankin sellaisen lahjan, joka toivottavasti hyödyttää meitäkin. Ollaan vasta kerran käyty nelistään pelaamassa sulkapalloa, ja vastapari päihitti meidät ihan kuus-nolla silloin. Mutta ei mekään poikaystävän kanssa ihan paskoja olla (mä oon se heikoin lenkki valitettavasti :D), ja kyllä se voiton päivä koittaa vielä meillekin!

Siinä tulee molemmat äiti ja poika lämpöiseksi.

Ystävän ja hänen poikansa lahjassa mulla on eräänlainen oma lehmä ojassa. Ensinnäkin: en maksanut mitään 80 euron lahjakortista Foreverille. Sain sen kuntokeskukselta joululahjaksi, kuten myös 20 prossan alennuskupongin, jonka voi käyttää esim. proteiinivanukasjauheeseen (ihan ite ajattelin käyttää). :P Eli jos mun ystävä päättää jättää näin superin lahjan käyttämättä, en menetä siinä mitään. Parhaimmassa tapauksessa saan hyvää treeniseuraa vähäksi aikaa! Satun nimittäin tietämään, että kyseinen ystäväni aloittaa massiivisen painonpudotusprojektin heti vuoden alussa, joten lahjakortille todennäköisesti löytyy käyttöä. Yksivuotiaalle pojalle lahjoitan lämpimän ja tyylikkään Everestin fleecepusakan. Kokokin on tarpeeksi reilu, ettei ihan heti jää pieneksi.

Sellaista tänä jouluna. Huomenna olis tarkoitus paketoida kaikki nuo (lukuunottamatta keskimmäisen kuvan lahjoja, ne lähti jo saajilleen) ja ei-sporttisetkin (muun muassa dvd-boksi, jättipehmolelu ja kissan nameja). Kunnon treeni siis tiedossa. ;) Ei vaan, kyllä mä hikiliikuntaakin harrastan huomenna. Meinasin ulkolenkille lähteä, jonka lisäksi pitkä muuvaus ja salilla kuntopyöräilyä. Ja liikuntaspurtin päätteeksi venyttelytunti.

Näillä mennään!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti