keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 18: Näkymätön hyppynaru

Otsikko viittaa tänpäiväiseen reisi-pepputreeniin. Tein ekaa kertaa (light-version näin aluksi) reilun puolen tunnin treenin dvd:ltä. Kyseessä on Kuntoplus-lehden mukana tullut dvd Tiukat pakarat ja upeat reidet, jonka on kehittänyt Michelle Kristensen.

Hieman taustaa naisesta. Motto: "Mieluummin saa haista hiki kuin laiskuus." Hear hear! Hien haju on ällöttävä ja ihana samaan aikaan. Salilla muista ja itsestä tuleva hien haju on merkki kovasta treenistä, eikä se siellä haittaa, mutta muualla pistävä haju kyllä häiritsee. Dödö, anyone? Michelle on tanskalainen kuntoihminen, joka kirjoittaa ainakin Kuntoplussaan ja on opiskellut urheilua yliopistossa. Tähän loppui mun tiedonhakukyky. :D


Kyllä. Mun tulevaisuus!

Dvd:llä esiintynyt nainen oli aivan omaa luokkaansa. Kyseessä oli joku ilmeisen hyväkuntoinen (ei ne aina oo) nainen, jolla oli just sellainen timmi kroppa mistä tykkään. Erityisesti käsivarret oli rautaa, eikä näyttänyt yhtään miehekkäältä tuo typy.

Harjoitukset oli sopivan rankkoja ja treenin jälkeen oli hikinen mutta onnellinen olo. Kahden osion liikkeet tehtiin kaikki kaksi kertaa, mukana oli muun muassa burpee-tyyppinen liike, lungeja (?) ja käsipainoilla tehtäviä askeljuttuja. Huomaa, että mulla on sanasto hallussa. :D Aion tehdä kevytversiota muutaman kerran ennen rankempaan siirtymistä. Verrattuna vatsa-selkätreeniin, joka multa myös löytyy dvd:nä, reisi-peppu veteli aivan omissa sfääreissään. Treenari oli uskottavampi (lue: parempikuntoinen, lihaksikkaampi, enemmän tosissaan), harjoitukset rankempia (vaikka viimeksi tein vaikeamman treenin vatsa-selässä) ja musiikki menevämpää. Eli todellakin tää dvd tulee kulumaan käytössä! :) Tänään kaloreita paloi 192. Ei huono.

Viikon liikuntasaldo näin keskiviikkona: tunti ja kolme minuuttia. Huomenna salille hikoilemaan noin tunniksi (nyrkkeilyä ja aerobista), perjantaina työpaikan kuntoilutiloissa soutua ja uintia ainakin puolen tunnin verran yhteensä, lauantaina salilla aamumuokkaus ja toivottavasti jollain kokoonpanolla sulkapallo iltapäivällä ja sunnuntaina liikuntaspurtin loppurykäisy: muuvaus, aerobinen ja venyttely salilla. Ainakin. :P

Näillä mennään! Palataan astialle.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti