sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1: Muscle & Fitness

Iltaa!

Pitkävetolappujen lisäksi eilen tarttui Ärrältä mukaan tällainen lehti:

Hiukan tyyris irtonumero, mutta oli pakko ostaa. :) (kulho ja sen sisältö eivät sisältyneet hintaan)

Kulhon sisällön nautin illan treenien välissä. Ananasta, jogurttia ja minttusuklaan makuista proteiinijauhetta. Yllättävän maukasta!

Elämäntapamuutoksen aloitettuani olen lukenut kasapäin terveys- ja liikunta-aiheisia lehtiä, mutta eilinen löytö oli ensimmäinen "pro" tällä saralla. Tai siltä musta ainakin tuntuu, kun vertaa lehden juttuja esim. Me Naiset Sportin tai Fitin juttuihin. Tykkään kyllä kovasti edellä mainituista, luen niitä melko säännöllisestikin (kuten myös Kuntoplussaa ja KG:tä), mutta Muscle & Fitness vaikuttaa todella laadukkaalta lehdeltä. Uusimmassa numerossa on muun muassa juttu lumilautailusta, mikä kiinnostaa mua kamalasti uutena, potentiaalisena lajina. Lisäksi lehdessä vaikuttaisi olevan hyödyllisiä, käytännön vinkkejä salitreeniin ja mielenkiintoista, uutta tutkimustietoa terveyden ja liikunnan aihealueelta. Me likey! :) Me likey so much, että lehti saattaa jopa lähteä tilaukseen ja korvata kauhtuneen Kuntoplussan. Lehdestä löytyy erikseen versio myös miehille. Kätevää!

Sitten pikakatsaus tän päivän ruokailuihin ja viikon liikuntasaldoon.

Aamu alkoi kahvilla ja blogien lukemisella.

Päivän eka ateria: lettu mustaherukoilla, Pepsi Maxia ja vettä.

Pääateria: nakkeja ketsupilla, ananasta.

Iltapala: paahtoleipä margariinilla, naudanfilettä, riisikakkuja kurpitsansiemenvoilla ja raejuustolla, kurrkua, banaania ja vadelmia.

Kalorit tänään: 2344. Jäin nollille, jee! Tai jos liikuntojen jälkikulutuksen ottaa huomioon, ehkä jopa miinukselle.

Viikon liikunnat:

- ma: Move Fitness, 44 min.
- ti: pyöräily 45 min., kävely 45 min.
- ke: -
- to: kahvakuulailu 33 min., Move Fitness 33 min.
- pe: -
- la: sulkapallo 55 min.
- su: venyttely 30 min., juoksumattolenkki 22 min. (josta 15 minuuttia juoksua 9 km ja 10 km/h ja 7 minuuttia kävelyä 7 km/h), kuntopyöräily 8 min., Move Fitness 33 min.

= 5 h 48 min.

Mahtitreenin jälkeinen hymy-Jenni. Aerobinen oli hikipitoinen ja venyttely tosi jees, sinne uudestaan pian!

Joten viikkotavoitteesta jäätiin, mutta se ei haittaa yhtään. Pääsin niin lähelle kuutta tuntia, että se ei ole temppu eikä mikään paikata puuttuvia minuutteja ensi viikolla. Ja sitäpaitsi mulla on kokonaiset neljä vapaapäivää, joten aikaa ja energiaa pitäisi riittää. Huomenna ohjelmassa on ainakin nyrkkeilyä ja vatsa-selkätreeniä. Tiistaina äiti lupasi lähteä pelaamaan sulkkista. Keskiviikkona tai torstaina käyn pitkästä aikaa uimassa ennen töitä. Ja viikonloppuna teen vaikka mitä, sillä oon yksin kotona koko pitkän viikonlopun ja aion harrastaa liikuntaa, ettei aika varmastikaan käy pitkäksi. :D

Pahoitteluni muuten siitä, että tää eka luukku tulee vasta joulukuun tokan päivän puolella: piti kiirettä, enkä ehtinyt kuin vasta näin yösydännä kirjoittaa tekstiä loppuun. Lupaan, että seuraava tulee maanantain aikana!

Öitä. :)

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla lautailua, se on ihan mahtava laji :D En tiiä sen hyödyistä hirveesti, koska ite oon aina pää edellä jossain pusikossa, mut hauskaa se on ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis oon jo monena talvena miettinyt kokeilevani, nyt on kyl korkea aika! Mä oon tosin aikamoinen arkajalka, yleensä kaihdan vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D

      Poista