torstai 26. joulukuuta 2013

Kirjoitushommia feat. läskinaamakuva

Tein tänään vähän suunnitelmia. Oon tässä mietiskellyt jo useamman viikon (tai kuukauden?), että oisko musta Iltalehden Viikon laihduttajaksi. Sannan innoittamana tartuin tuumasta toimeen ja luonnostelin raakaversion omasta tarinastani. Kuviksi pohdiskelin tarjota joitain täällä blogissakin esiintyneitä (ainakin ennen-versioiksi) ja jälkeen-kuvien ottajaksi varmaankin valjastan poikaystäväni. 

Onko teillä, rakkailla lukijoillani, mielipiteitä hyvistä kuvista, jotka sopisivat Viikon laihduttaja-artikkeliin? Kenties tämä:

Onpa sumea. Ehkä se on vain hyvä. Ei mitään havaintoa milloin tää on otettu. Paikasta tiedän sen verran, että Mäkkäri tai joku muu pikaruokala. Toi paita oli tosi kiva. Harmi että jäi isoksi.

Viikon laihduttaja-jutussa on aina jutun laihduttajan vinkit painon pudotukseen. Mietin omani tällaisiksi:

- Älä laihduta, vaan tee elämäntapamuutos. Se on ainoa tie pysyviin tuloksiin ja kokonaisvaltaiseen muutokseen.

- Seuraa energiansaantiasi. Laihtuminen on vain matematiikkaa: syö vähemmän kuin kulutat. Muista kuitenkin pitää huolta siitä, että saat oikeat määrät proteiinia, hiilihydraattia ja rasvaa, unohtamatta vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä kuitua. Proteiini ja kuitu pitävät pitkään kylläisenä!

- Liiku. Liikunta ei ole välttämätöntä painonpudotuksessa, mutta loistava tuki. Kokeile eri lajeja ennakkoluulottomasti löytääksesi omasi. Kun alat liikkua, huomaat ettet pysty enää lopettamaan! Liikunnasta saat lisäenergiaa, paremman fyysisen kunnon sekä ryhtiä ja muotoa keventyneeseen kroppaan.

Noiden "Jennin prinsiippien" lisäksi yritin tiivistää laihdutustarinani vain pääkohtiin, mutta pelkään että se on siltikin liian pitkä. En yhtään tiedä kuinka pitkä se saa olla.

Mitä ootte mieltä? Oisko musta Viikon laihduttajaksi? Ja saisinko lisää teitä ihania lukijoita sitä kautta? :)

- Jenni

5 kommenttia:

 1. Mun on niin vaikea uskoa, että sä olet tossa kuvassa!!! :O Ja todellakin susta on Viikon Laihduttajaksi! Laita vertailukuviksi ne, missä sulla on se oranssi paita! Ihan uskomaton muutos taas kun tätä kuvaa katsoo!

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta susta on Viikon Laihduttajaksi, oot tehnyt kovan työn ja tulokset puhuu puolestaan! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tytöt! Tai naiset. :) Hyvä idea Sanna laittaa ne mopsipaita päällä otetut kuvat vertailukuviksi. Ja sitten vaikka vielä yksi ihan uusi jälkeen-kuva (jonka luonnollisesti ensin hyväksytän teillä lukijoillani :D).

  Ja toi pikaruokakuva on kyllä ihan järkyttävä, ilmettä myöten. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan uskomattoman muutoksen oot kokenu. Nyt vasta bongasin sun blogin ja jään kyllä seuraamaan! Tervetuloa seuraamaan myös mun alkavaa painonpudotusurakkaa. Tsemppiviestejä saa lähetellä :D

  VastaaPoista