lauantai 21. joulukuuta 2013

Luukku 21: Kaverikahvit, juustohampurilainen ja kissa

Tänään on ollut hyvä päivä. Kivaa liikuntaa, vähän laatuaikaa äidin kanssa, kahvittelua ystävien kera, siivoilua kotona, herkuttelua ja leffailua poikaystävän kanssa. Ja kissakin tuli kylään!

Kahvi maidolla ja tuorejuusto-suklaamuffinssi.

Aamu alkoi kevyesti kaurapuurolla, raejuustolla, banaanilla, lesitiinillä ja kahvilla. Se jäikin tämän lauantain ainoaksi järkeväksi ateriaksi. Lähdettiin poikaystävän kanssa iltapäivällä nelinpeliä harjoittelemaan kera äitini ja hänen miesystävänsä. Peli sujui hyvin, muttei kovin hikisesti, kun vastustajat oli vähän heikompia eikä saanut juosta niin paljon. Hauskaa oli silti!

Pelin jälkeen pieni palkkari ja kavereiden kanssa kahville. Vaihdettiin samalla lahjat. :) Muffinssi maistui kivan suklaiselta (mutta ei tarpeeksi!) ja tuorejuusto oli oikein hyvää. Ja oli mukavaa, että ikänsä hoikkana viettänyt ystävänikin otti makean herkun teensä kera. :D

Euron juusto (ilman suolakurkkua ja sipulia) on paras hamppari!

Herkuttelu jatkui kotona siivoamisen jälkeen: muutama suklaakonvehti ja suolaista hyvää. Pienimuotoisen mässäilyn vuoksi kalorit saattoi mennä vähän plussalle, mutta korjaan tilanteen huomisella himoliikunnalla. Ja pipareiden sekä torttujen leipomisella. Eiku...

Poikaystävän siskon perheen kissa tuli yhdeksi yöksi hoitoon. Oon jo nyt ihan naarmuilla ja joka paikka kutisee. Mutta on se söpö.

Tässä pitäisi vielä joku elokuva iltapuhteeksi katsoa. Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti