keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Luukku 24: Joulu on taas

...joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! Mistä päästäänkin oivalla aasinsillalla eilisen jouluaaton tunnelmiin. :) Aamu alkoi riisipuuron keitolla, mikä oli ihka uusi kokemus meikäläiselle. Tunnin työn jälkeen pitkä odottelu palkittiin ja saatiin oikein maittavaa puuroa.

Söin omani raejuuston, kanelin ja sokerihyppysellisen kanssa:


Riisipuuro mausteilla ja lisäprodella. Plus mustaa joulukahvia (mausteena kanelia ja kardemummaa, sain lahjaksi :P).

Myöhemmin päivällä lautaselle pääsi tällainen annos, josta ehdin syödä vain puolet, kun tuli niin kiire lähteä parille jouluiselle visiitille:


Kinkkua, paistettua poronkäristystä, pari perunaa, porkkanaraastetta, kirsikkatomaatteja ja punajuurta. Ruokajuomana Pepsi Maxia.

Lahjoja jaeltiin puolin ja toisin, kun vierailimme poikaystävän kanssa ensin äidilläni ja sitten poikaystävän porukoilla. Jälkimmäinen paikka sai tuta myös joulupukin vierailun, josta lapset (3- ja 5-vee) oli olleet tosi innoissaan. Joulupukkina toimi siis poikaystäväni. :D


Koottiin herkkukori poikaystävän äidille. :) Cokista, vihreää teetä, juustoa, suolakeksejä, manteli-rusinasekoitusta, minipussi karkkia, Daim ja muuta suklaata, ananassäilyke, omena ja jouluinen löylytuoksu (ei syötäväksi).


Samu-kummipoika sai jätti-Angry Birdin lahjaksi kummeiltansa. Tai siis joulupukilta.

Kaikenlaisia juustoja (joo, oon asiantuntija), tuorejuustoja, voita, pipareita ja viinirypäleitä. Mun taivas.

Poikaystävän siskon miehen porukoiden ja siskon tekemä jouluhalko. Höystönä vadelmia ja suklaata.

Pipari ja sinihomejuustoa. Miksi, oi miksi en ole tiennyt tästä herkkuyhdistelmästä ennen noin kuukauden takaisia pikkujouluja...??

Äidin luona join kahvikupposen ja makustelin muutamat suklaat ja yhden tortun. Anoppiehdokkaan kotona parkkeerasin itseni juustotarjottimen eteen ja nautin taas kahvia sekä pienen palan makeaa jouluhalkoa. Eli ei ihan hulluja mättöjä tullut vedettyä, mutta kiitos kotona odottaneiden joulusuklaiden, päivän energiansaanti kipusi kolmeen tuhanteen kaloriin. Noh, joulu on vain kerran vuodessa! Ja sitähän sanotaan, ettei sillä niin väliä mitä syödään joulun ja uuden vuoden välillä, vaan sillä mitä syödään uuden vuoden ja joulun välillä. :) Luulen kyllä, että mun herkuttelut on suurimmaksi osaksi herkuteltu, ja jo tänään palaan ruotuun. Tai ruodumpaan ainakin. :D

Tässä vielä hieman joulun 2013 lahjasatoa:


POIKAYSTÄVÄLTÄ lahjaksi saadut neljä kynsilakkaa (kirkas fuksia pääsi jo eilen testiin :P) + siskolta tulleet Mavalan hopeinen hilekynsilakka, Adidaksen suihkugeeli ja dödö. Tulikin muuten tuo deodorantti todella tarpeeseeen - vanha Garnierin roll-on alkoi vedellä viimeisiään. :D

Peli poikaystävältä, laukku äidiltä. Oli ollut kovin huolissaan väristä, että tykkäänkö vai en. :D En kyllä beigestä ihan tajuttomasti tykkää vaatteissa, multa löytyy vain yksi beigen värinen toppi ja siinäkin mustaa tekstiä ja kimallusta. Tosin beiget housut vois olla kivat vaikka ensi kevääksi. :P Mutta siis laukku on just ihana ja siitä tulee mieleen pipari.

Jalassa flanelliset yöhousut (toiveeni toteutui!) ja käsissä kultaakin arvokkaampi kahteen PT-tuntiin oikeuttava lahjakortti nykyiselle salilleni. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ylläolevien lisäksi pukki toi parin viikon takaisen sykemittarin, suklaata, kahvia, kynttilän ja lautasliinoja. Oikein tyytyväinen olen lahjoihin! PT-lahjakortti oli tietty ehdoton ykkönen. Ei millään malttais odottaa paria päivää, että pääsee soittamaan ja sopimaan ekasta tapaamisesta! :) Jos sen sais jo ensi viikolle - ennen pahimpia uuden vuoden lupaus-ruuhkia. Kapea vyötärö, iso peppu ja lihaksikkaat käsivarret here I come!

Uusi vuosi siis tuo tullessaan uusia, paljon ja kauan toivottuja treenituulia. Vanhat liikuntamuodot jatkuu kuten ennenkin, mutta rinnalle tulee tavoitteellinen ja säännöllinen salitreeni. Tuloksia nähtävissä parin kuukauden päästä. :P

Nyt joulupäivän viettoon, palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti