sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikko 7, Itsekuri

En pantannut tämän postauksen julkaisua sunnuntain viime hetkiin asti, koska luotan itseeni. Etten enää vikoilla viikon tunneilla "ratkea" herkkuihin. Postauksessa esiintyviä lukuja voi siis pitää totena. :)

Viikko oli kaikin puolin hieno! Mitä nyt muutamana päivänä väsytti, kun tuli nukuttua poikkeuksellisen huonosti iltavuoroviikoksi. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, vaan treenasin ja söin hyvin. Herkuttelua tapahtui maltillisesti. :P

Viikon 7 kuvia alla, olkaa hyvät.

Maanantain aamupuuro: kaurahiutaleita, raejuustoa, mansikoita ja rypsiölyä. 324 kcal

Tiistaina Burger Kingissä: musta kahvi ja mangosmoothie. 330 kcal.

Minä ja Hockey Bird torstaina.

Torstain lätkämatsieväät: aamupalaksi moniviljapatonkia tuorejuustolla, kirsikkatomaatteja, appelsiini ja kahvia maidolla. Naposteluksi laku, jäätelöä, Nacho Cheese Ballseja ja Pepsi Max. Yhteensä 1013 kcal.

Perjantaisen ystävänpäivän antia: nallekarhunen, pari korttia (itse lähetin seitsemän, kröhöm) ja äidiltä saatu söpö rasia joka sisälsi ihania suklaakonvehteja.

Lauantain välipala: naan-leipää margariinilla, juustolla ja kurkulla, appelsiini ja maitoa. 359 kcal.

Ruokaviikko sujui siis ihan hyvin. Herkkukiintiö täyttyi tänään, kun matsin aikana nautiskelin minttusuklaajäätelöä. Prosenttiluvuksi taisi muodostua jotain tyyliin 14,8, mutta ei se mitään - se on alle 15! Teen huomenna tarkempaa selkoa ensimmäisen herkkurajoitusviikon tuloksista: mitä tuli napsittua, kuinka paljon, ja mitkä ne lopulliset prosentit sitten olikaan. Mutta siis onnistuin (parempi vain laittaa nää jutut omaan postaukseen). :)

Liikunta painottui salitreeniin, ja lepopäiviäkin kertyi komeat kolme kappaletta. Treenit sujuivat hyvin, ja nuo lepopäivät tulivat todella tarpeeseen. Ehti ainakin palautua kunnolla.

Viikon 7 liikunnat:

- ma: -
- ti: keskivartalokuntopiiri 55 min.
- ke: PT-treeni + omat aerobiset ennen ja jälkeen 1 h 20 min.
- to: -
- pe: kuntosali 1 h 12 min.
- la: -
- su: kuntosali 1 h 8 min.

= 4 h 35 min.

Ei ollenkaan huono lukema tälle viikolle, vaikka tulikin noita liikunnattomia päiviä. Tajusin juuri, että tossahan ihan oikeasti jopa ON yksi liikunnaton päivä, sillä lauantaina en harrastanut mitään, eikä silloin ollut myöskään töitä. En muista milloin viimeksi oon levännyt vapaapäivänä. :D Tai onhan se lepoa töistä joka tapauksessa, mutta yleensä oon viikonlopun molempina päivinä lähtenyt jonnekin urheiluaktiviteetteihin. Viikon liikunnoissa paloi yhteensä 2128 kcal, eli kovaa on treenattu. Hyvä vaan, niin palaa se rasvakin sieltä pikku hiljaa! :)

Ensi viikko tuo mukanaan normaalien sali- ja keskivartalotreenien lisäksi pitkästä aikaa nyrkkeilyä säkin hakkaamisen muodossa. Juoksemaankin meinasin mennä. Ihan matolle tosin vain. :) Huomenna rykäisen pienen liikuntatuokion työpaikan tiloissa, ja jään juurikin noita edellä mainittuja tekemään ennen kuin lähden tapaamaan ystävääni keskustaan. Tää on taas näitä aikataulujuttuja: ei viitsi mennä välissä kotiin, kun ei kuitenkaan ehdi tekemään juuri mitään, kun täytyy taas lähteä. Joten käytän ajan hyödyksi ja harrastan liikuntaa. Omalle salille en kumminkaan ehtisi.

Täytekuva. Mutta samaa mieltä oon.

Ruokapuolella ei tiedossa mitään mullistavaa (ainakaan vielä), paitsi että ostin tänään elämäni toista kertaa parsakaalia. Tällä kertaa vain yhden kappaleen. :D Siitä voisi jotain keksiä alkuviikosta. Muuten mennään hyväksi havaitulla proteiinipitoisella linjalla, unohtamatta hyviä rasvoja ja pakollisia hiilareita. Tai enhän mä millään vähähiilarisella ole, luultavasti olis varaa hieman karsia hiilarin syömistä ja korvata osan siitä vaikka rasvalla. Mutta se on sellaista hienosäätöä. :) Tärkeintä, että saisi joka päivä syötyä sen verran kuin kuluttaa, eikä nälkä pääsisi kovin usein yltymään hillittömäksi. Ja että treeni kulkee ja mieli on korkealla. :)

Otsikkoon pureutuakseni: sitä on harjoitettu! Vaikka herkkuja päätyikin massuun lähes 15 prosentin verran kokonaisenergiansaannista, pidin pintani MONESSA tilanteessa. Burger Kingissä, kotona iltaisin poikaystävän mussutellessa kaikennäköisiä karkkeja ja sipsejä vieressä, useana päivänä kaupassa... Enää ei oo pakko ottaa. Ja tänkin viikon herkkuhetket on olleet kaikki harkittuja, eikä ikinä oo tullut "kun antaa pikkusormen, se vie koko käden"-fiilistä. Eli jee!

Nyt valmistautumaan Walking Dead-jakson uusintaan ja iltapalaan. Palaillaan!

- Jenni

2 kommenttia:

  1. No on ollut kyllä maltilliset syömiset Burger Kingissä :).
    Treeninallekin oli päässyt taas kuvaan, joko sillä on nimi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, se oli itsehillintää parhaimmillaan - erityisesti ne makeat leivonnaiset näytti tosi hyviltä. :P

      Ei sillä vielä ole. Joku miehekäs täytyis keksiä.

      Poista