tiistai 25. helmikuuta 2014

Kaksi kautta neljä tai viisi

Feeling great!

Tiistai on puolessavälissä ja viikon treeneistä kaksi on pulkassa. Eilen kävin tosiaan salilla nyrkkeilemässä ja kuntopyöräilemässä, yhteensä 50 minuutin sessiolla. Itsetietoinen olo iski, kun salivastaava saapui yllättäen ryhmäliikuntasaliin, jossa mätkin täyttä häkää säkkiä, kokoamaan kuntokeskuksen mainoskilpiä. :D Mutta pokka piti ja jatkoin tekemistä. Jotenkin vielä vaan sellainen heiveröinen olo, kun säkillä käyn - erityisesti jos joku näkee. :D

Maanantain yhdistelmätreenin lukemat.

Oli tosi kivaa ja hiki virtasi. Sanomattakin selvää, mutta sanoinpa kuitenkin. :)

Tänään päätin lähteä salille vetäisemään viikon ekan koko kropan treenin. Rinnalleveto-pystypunnerrus-yhdistelmässä tuntui osuvan ekaa kertaa kunnollinen liikerata - taidan oppia tekemään oikein! Treeni sujui jouhevasti, syke pysyi koholla ja loppujäähdyttely juoksumatolla meni nopeasti joskin hiukan väsyneillä jaloilla. Päivän luvut: kesto 1 h 8 min, kalorit 471. Happy, happy. :)

Tiistain treeniasu ja -naama.

(rasvainen) Palkkari: ruisleivät maksamakkaralla, puolikas banaani ja meetwurstia on the side. Plus vihreää teetä. 399 kcal.

Uhkaa jälleen kerran tulla kiire töihin lähdön kanssa, mutta halusin kirjoittaa tämän postauksen ja mähän kirjoitan! Mutta ei mulla enää kauheasti asiaa ole. :D Hyvä fiilis, hyvät liikunnat, hyvä ruoka.

Loppuun vielä iloinen kuva:

Pullistelin, hahaa!

Nyt tää lähtis haukkaamaan kala-herne-maissi-paprika-parsakaalinvarsi-lounasta ja valmistautumaan töihin lähtöön. Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti