torstai 7. marraskuuta 2013

Koolla on väliä

...mutta jokainen saa olla sen kokoinen kuin hyvältä tuntuu. :)

Mä sain ihanan fiiliksen eilen vaateostoksilla. Ihan vähän vaan olin kattelemassa, ja löysin yhden tosi kivan topin parin viikon päästä koittaviin pippaloihin. Huomasin erään mielenkiintoisen asian, kun olin sovittamassa kyseistä vaatekappaletta. Mulla on ihan varmasti ollut sama toppi eri värisenä ja -kokoisena vajaa kaksi vuotta sitten! Ainakin malli ja yksityiskohdat on ihan samantyyliset, ja muistaakseni ostin molemmat samasta kaupasta.

Hankin siis vuoden 2011 lopulla uuden vuoden juhlintaan pinkin, kauniisti laskeutuvan topin. Kokoa L. Olisko niin, että samasta topista on nyt syksyllä tullut uusia värejä, sillä pinkkiä ei enää valikoimassa ollut. Oon kuitenkin melko varma, että kyse on samasta mallista. Ja mä lähdin kotiin kassissa valkoinen toppi kokoa XS! Kuinka huisia! Sovituskopissa mulla oli mukana myös S-koko, mutta koska kyse ei ole pintaa nuolevasta mallista, mahtui mulle pienempikin. Jee! 

Topin kanssa ajattelin mustia farkkutyyppisiä housuja, asusteina mustan ja hopean sävyjä, ehkä jotain nahkaisen näköistä.

Ihan hullua ajatella, että kaksi vuotta sitten ostin vaatteita kolme kokoa suurempana. Vielä kun löytyisi kuvia tuolta uudelta vuodelta, niin voisi vertailla toppien kokoa kun ne on mun päällä. Pitää tutkia. :P

Tällä viikolla on tapahtunut muutakin kivaa. Kävin eilen ekaa kertaa jäsenenä uudella salillani. Ihan mieletöntä vaan kävellä sinne, ja alle kymmenen minuuttia lähdön jälkeen olla jo treenaamassa. :) Tällä kertaa en treenannut lihaksia ollenkaan, vaan vietin koko treeniajan juoksumatolla. Yhteensä 40 minuuttia, josta 30 minuuttia juoksua ja 10 minuuttia reipasta kävelyä. Jaksotin näin: reilut kaksi minuuttia kävelyä, 15 minuuttia juoksua, reilut kaksi minuuttia kävelyä, 8 minuuttia juoksua, 2 minuuttia kävelyä, 7 minuuttia juoksua ja 3 minuuttia kävelyä. Kävelyvauhdin asetin 7 kilometriin tunnissa, ja juoksussa mulla oli melkein koko ajan 9 kilometrin tuntivauhti, muutaman kerran nostin kymppiin muutamaksi minuutiksi kerrallaan. Vedin ihan fiiliksen mukaan, ilman minkäänlaista suunnitelmaa, mutta täytyy sanoa että oli tosi hyvä lenkki! En vois vielä kuvitellakaan samanlaista ulkoilmassa, mutta aivan varmasti kun läpi loppusyksyn ja tulevan talven harjoittelen matolla, ensi keväänä sama onnistuu ulkonakin.

Tänään mulle saapui Sports Directin tilaus, josta löytyi kuulokkeet, harmaa pitkähihainen college ja Niken musta treenipaita. Oon nykyään ihan hulluna urheiluvaatteisiin - niitä ei vaan voi olla liikaa! :D Lähitulevaisuudessa pitää panostaa housupuoleen, kun tällä hetkellä multa löytyy vain yhdet liikuntahousut. Ne onkin olleet sitten oikein monikäyttöiset. 

Tänään pidän välipäivän ja huomenna testaan uutta treenipaitaa. Nyt Supernaturalin, kahvin ja jäätelön (kyllä, luitte oikein) kimppuun. :)

- Jenni

5 kommenttia:

  1. Ihana toppi! Ja varmasti ihana tunne kun voi ostaa noin pieniä vaatteita :)

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, se ei vaan pääse tolleen roikkuessa oikein oikeuksiinsa. Sama löytyi mustana ja sinisenä, voi olla että toinen niistä saa multa kodin joskus myöhemmin. :P Meni hetki totutellessa uusiin vaatekokoihin, ja on se kyllä hienoa kun nykyään ei ole enää sitä ongelmaa, ettei kaupasta löydy tarpeeksi isoa kokoa jostain kivasta vaatteesta. Kohta säkin saat ostella pikku pikku vaatteita. ;)

      Poista
  2. Toppi on tosi hieno!
    Ja Sport Direct on niin koukuttava paikka ostaa treenivaatteita, käyn siellä sivuilla aika usein sekaamassa valikoimaa ja turhan usein tulee tilattuakin kaikkea kivaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, enkä ennen sun blogin lukemisen aloittamista edes tiennyt kyseisestä sivustosta.. :D Että kiitos vaan. Mutta onhan siellä ihan sikahalpoja merkkituotteita ja tosi nopea toimitus. :P

      Poista
  3. Oli varmaan ihan huisin upea tunne huomata mahtuvansa kolme kokoa pienempään toppiin! :)

    Ja tosiaan, urheiluvaatteita ei ole koskaan liikaa. :D

    VastaaPoista