sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Inside Out

Heippa kaikki!

Vihdoin pääsin vastaamaan tähän parissa blogissa mulle heitettyyn haasteeseen. :) Mun eka haaste, jee!

Elikkä kyse on tällaisesta:

"Liian usein meillä tulee mietittyä niitä asioita ja kohtia itsessämme, joista emme pidä. Joita haluaisimme muuttaa. Joita inhoamme. Jotka saavat meidät itkemään. Liian leveä tai liian lattea takapuoli, liian ohuet tai liian kiharat hiukset, liian isot tai liian pienet tissit, hörökorvat, väärän väriset silmät, liikaa rasvaa väärässä paikassa, liian vähän muualla, kyömy nenässä, hampaat vinot.

Haluan laittaa leviämään haasteen, joka pakottaa sinut hetkeksi pysähtymään peilin eteen ja keskittymään siihen, mikä sinussa on kaunista ulkoisesti? Haluan, että haaste pakottaa sinut hetkeksi katsomaan sisälle itseesi: mikä sinussa on kaunista sisäisesti? Haluan, että tämä haaste leviäisi kauas ja saisi ihmiset arvostelun sijaan arvostamaan itsessään sitä kauneutta, mitä meihin kaikkiin on luotu niin runsaasti <3" - Lady Puntti


Haaste on helppo ja ihana: kerro haasteesta omassa blogissasi ja listaa kuvan (minkä tahansa rakastettavan kuvan) alle vähintään viisi (5) asiaa, sisäistä tai ulkoista, joita todella rakastat itsessäsi - tai ainakin haluat oppia rakastamaan, jos et siihen vielä pysty <3 - Lady Puntti"

1. Silmät. Ne on vihreät pienellä häivähdyksellä kuparia. Lisäksi tykkään suht pitkistä ripsistäni.

2. Sisukkuus. En helpolla anna periksi.

3. Positiivisuus. Yritän aina nähdä asioissa ja tilanteissa ne valoisat puolet. Olen usein hyvällä tuulella, tai jos joskus huonolla, mut saa helposti lepytettyä. :)

4. Lyhyys/pituus. Pituuttahan multa löytyy 157,5 senttimetriä. Oi sitä ilon päivää, kun verenluovutuksen yhteydessä mut haluttiin mitata, ja sain selville että oonkin puoli senttiä pidempi kuin olin luullut! :D Painonpudotusprojekti oli silloin käynnissä, joten puoli senttiä lisää pituutta tarkoitti normaalipainon ylärajan nousua. Aina ei ehkä kaikkialle yllä, mutta saa shoppailla lastenosastolta vaatteita. :D

5. Luovuus. Kirjoittaminen on yksi suurimmista intohimoistani, ja muutenkin tykkään näperrellä kaikenlaista käsilläni. Tänä vuonna ois kovasti suunnitelmissa itsetehdyt joulukortit!

Haastan seuraavat bloggaajat:


Jes, eka haaste paketissa. Yllättävän vaikeita oli keksiä noita juttuja, mutta ehkä oon vaan liian kriittinen.

Palailen varmaan jo aika pian - tarkoitus olisi kirjoitella vähän tiheämpään tahtiin tänne. :)

- Jenni


5 kommenttia:

 1. Otan haasteen vastaan :) olet tervetullut suorittamaan tätä haastetta :http://trainingbad.blogspot.fi/2013/11/how-fast-can-you-run.html?m=1 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö. Oon ehkä luonnossa juossut 3 km putkeen, juoksumatolla menee pidempikin matka. Voiko haasteen tehdä matolla? :P Toisaalta tää vois olla hyvä keino herätellä juoksuinnostusta. :)

   Poista
  2. Tee vaikka matolla, idea on vain, että ihan täysillä ja kokonainen tunti / 10k täyteen :) matolla voi tosin olla hankalaa...

   Poista
 2. Haa! Kiitos haasteesta! Tartun siihen piakkoin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, toteutan sen jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista