sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Liikuntaspurtti

Huomenta!

Tällainen pikapostaus ennen töihin lähtöä. Yritän samalla saada alas smoothieta makuyhdistelmällä parsakaali, spirulina, mustaherukka, banaani, appelsiini ja rahka. Alkupaloina mulla oli raejuustoa ja cashew-pähkinöitä. Tälle päivälle on muutenkin luvassa aika terveelliset eväät. Ainoat miinukset tulee yöllä syödyistä karkeista ja pizzan lopusta, jonka aion vetää kun pääsen kotiin töistä.

Mutta onneksi kaikki mahdolliset ylikalorit kulutetaan liikkumalla! Päätin ottaa osaa muutaman bloggaajan keskeiseen liikuntaspurttiin. Inspiksen tarjoaa Kaukaa Kaunis. Edellinen spurtti päättyi muistaakseni muutama viikko sitten, ja jo sen aikaan mietin osanottoa, mutta se jotenkin jäi. Nyt onkin sitten oikein otollinen aika repäistä kunnolla liikuntojen kanssa, viime viikot kun on olleet mitä on. Ja kokemuksesta tiedän, että kuusi liikuntatuntia viikossa ei tee mulle tiukkaa. Viime syksynä kun otin uusia lajeja liikuntavalikoimaan, mulla ylittyi pari kertaa kuuden viikkotunnin raja, ja edellisellä kesälomalla pidin ittelleni pienen 10 tuntia viikossa liikuntaa-haasteen.

Ei selityksiä. Just do it.

Eli tarkoitus on siis seuraavan neljän viikon ajan liikkua 6 tuntia viikossa tai vaihtoehtoisesti 24 tuntia neljän viikon jaksolla. Itse en vielä osaa sanoa tän viikon ohjelmasta, mutta lajeista ajattelin salia, juoksua (joko matolla tai ulkona), kävelyä, sulkapalloa, kahvakuulaa ja Move Fitnessiä. Hienoa olis, jos pääsis nyrkkeilemään tai uimaan joku päivä töitten jälkeen, mutta saa nähdä.

Voisin joka päivä laittaa jonkinlaista yhteenvetoa päivän liikunnoista ja syömisistä (niissäkin täytyy tsempata ja isosti).

Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti