perjantai 15. marraskuuta 2013

Kattokaa mitä löysin! (before & after)

Hahaa, löysin aarteita muistitikulta! (Myös vähemmissä vaatteissa otetut kuvat, mutta niistä myöhemmin.) Joten päätin tehdä klassisen ennen/jälkeen-kuvapostauksen. Kaivoin kaapista saman paidankin. :D

Eli tää on otettu painonpudotusprojektin alkaessa, vuoden 2012 alussa:

Jotenkin järkyttynyt ilme mulla. :D Painoa 78,6 kiloa.

Tää taas on otettu tänään:

Vähän nauratti. Painoa n. 53 kiloa ja rapiat (vaa'alle lähipäivinä??).

Sellaista. Oon edelleen aina yhtä järkyttynyt katsoessani itsestäni otettuja vanhoja kuvia. Miten sitä päästi itsensä siihen kuntoon? Ja oli tyytyväinen olotilaansa? Elämäntapamuutos todellakin tuli tarpeeseen.

Tänään ajattelin vielä toisenkin tekstin kyhätä, kunhan saan ruokailut onnistumaan. Tässä täytyy laittaa sormet ristiin, koska oon monena muunakin päivänä viime aikoina halunnut ja aikonut kirjoittaa ruokapäiväkirjatyyppisen postauksen, mutta mun hyvät aikeet on kaatuneet herkkuihin. :D Tänään on toistaiseksi napsinut vain kaksi Turkin pippuria.

Palaillaan siis!

- Jenni

12 kommenttia:

 1. Huikea muutos! Oot kyllä rautainen mimmi :).

  VastaaPoista
 2. vautsi! Olipa inspiroiva ja kannustava postaus, kun näkee noin huiman muutoksen, ja tajuaa että se on ittelekin mahdollista! :)

  Huippua!

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
 3. Mahtia! Täytyy toivoo, et itekin näytän joskus tolta. ;)

  VastaaPoista
 4. Ohhoh!!! Nyt vasta tajuaa miten hurja muutos sulla on ollut takana! En oo ees osannut kuvitella sua noin isoks kun kaikki kuvat mitä susta täällä blogissa on, on niin pikkusia! Nyt oot jo pieni kuin hiiri! Älä nyt enää ainakaan laihduta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Oon mä vielä isompikin ollut, mutta onneksi ne ajat on takana päin. Joo en mä laihduta, haluan vain kiinteytyä. :) Tällä hetkellä sentit on tärkeempiä kuin vaa'an lukema.

   Poista
 5. Otapa tästä haaste vastaan: http://tinttitreenaa.blogspot.fi/2013/11/inside-out.html :)

  VastaaPoista
 6. Upeeta! On se hurjaa, miten kasvot muuttuu laihtuessa. Esim. sun nenäkin näyttää ihan eri malliselta! :) (vai kuvakulmako hämää.. no mut kumminkin!)

  VastaaPoista
 7. Eihän tuossa oo ees sama ihminen :D ei tuota sun muutosta oo oikeesti ees tajunnu ennen tätä postausta.. :)

  VastaaPoista
 8. On kyllä kuvissa kuin eri nainen, hienoa, onnittelu!

  VastaaPoista