maanantai 31. elokuuta 2015

Viikko 35: Saksassa ja salilla

Heissan!
 
Kolmas lomaviikko lomailtu, yksi jäljellä. Kuten otsikko kertoo, viikko koostui tasan kahdesta asiasta. Eikä siinä mitään - ihan sairaan kivaa oli! :)
 
Neljän päivän reissu Hampurissa tarjosi muun muassa näin upeaa katutaidetta. :)
...ja näin upeaa kukkaloistoa daaliapuutarhassa. :)

Saleilut oli pakko rytmittää reissun mukaan, joten treenipäiviksi valikoituivat maanantai, lauantai ja sunnuntai. Lauantain treenin jälkeen kävin itseni kanssa monet keskustelut siitä, mitä seuraavan päivän treeni sisältäisi, koska se vaikuttaisi seuraavankin viikon salihommiin. Välillä ehdin jo päättää, että meen sunnuntaina fiilispohjalta, ainoana rajoituksena tietysti se, etten voisi treenata samoja lihasryhmiä kuin lauantaina. Mutta sitten taas soudin ja huopasin, kunnes päädyin jotensakin tyydyttävään lopputulokseen. Vaikeita päätöksiä! :D
 
Viikon 35 liikunnat näyttivät siis tällaisilta:
 
- ma: sali (jalat, vatsa) 50 min.
- ti: -
- ke: -
- to: -
- pe: -
- la: sali (olkapäät, vatsa, hauis) 52 min.
- su: sali (ojentajat, selkä) 48 min.
 
= 2 h 30 min.
 
Sain joka treenissä hyvän tuntuman lihaksiin. Taidan alkaa pikku hiljaa oppia näitä salihommia, vaikka ihan kaikki ei vielä tuukaan selkärangasta. Kiinnitän edelleen (myös jatkossa) tarkasti huomiota liikeratoihin ja siihen, että liike tuntuu oikeassa paikassa. Ja jotain oon tehnyt oikein, kun sain viime viikolla pitkästä aikaa nostaa painoja monessa liikkeessä! :) Tietysti ne painot olisi tässä vaiheessa vieläkin isommat, jos olisin käynyt huhti-toukokuisen dieetin jälkeen enemmän salilla. Mutta ei se mitään, nyt on niin hyvä treenifiilis, ettei mikään voi pysäyttää kehitystä! :P
 
Ruokailut oli viime viikolla hieman poikkeukselliset reissailun takia. Hotelliaamiaiselta ei juuri kasviksia löytynyt, eikä muutenkaan tullut syötyä ihan ruokapyramidin mukaan. Kasvisten (= kuidun) puutteen huomasi kyllä vatsan toiminnassa... Täytyisi pitää reissun päälläkin huolta siitä, että syö kunnolla. Eikä mennä aina helpoimman kautta.

Anyway, tällaista meni suuhun:
 
Mun ja miekkosen lentokone-eväät menomatkalla. Onnistuin kehittämään ittelleni pienen lentopelon, Bailey's lievitti.
Muutama olut tuli juotua. Kuvassa miedompi versio ja aikas siisti hanateline, 1900-luvun alun sukeltajankypärä. :D
Hard Rock Cafe, jo perinne ulkomaanreissuilla. Meidän tilaus oli mystisesti unohdettu ja saatiin ruoat ilmaiseksi, reilua! Otin Twisted mac, chicken & cheese-annoksen, jossa makaronia juustokastikkeessa, paprikaa ja grillattua kananrintaa. Makaronia oli PALJON.
Perjantai-illan noutoruoka (tietenkään jääkaapissa ei ollut mitään) Suomeen palattuamme: falafelit ranskalaisilla. Vieressä uusi, uljas Naketano-hupparini, jonka löysin törkeän halvalla viimeisen päivän viimeisestä ostospaikasta Hampurissa. (tähän sydänsilmähymiö)
Paluu "arkeen": aamupalaksi kaurapuuroa kananmunalla kera mustikoiden.

 
Lomailu on ihanaa, ulkomailla on aina mukavaa... Mutta on se kivaa olla takaisin tutussa ja turvallisessakin. Vieras kaupunki (joka kuitenkin niin äkkiä tuntuu tutulta) ja jatkuva uusien asioiden tulva on loppujen lopuksi tosi uuvuttavaa. Oon herkästi innostuvaa tyyppiä ja tykkään tutkia, ihmetellä ja vaikuttua. Heittäydyn helposti tunteelliseksi - en mistään sen ihmeellisemmästä kuin siitä yksinkertaisesta havainnosta, kuinka hienoa on saada matkustaa, toteuttaa itseään, nähdä ja kokea uutta, elää. Tai no okei, ei se ehkä niin yksinkertainen havainto ookaan. :D Ehkä juuri se mun tunteellisuus ja voimakas asioiden kokeminen saakin mut uupumaan, niin että jokaisen lyhyenkin reissun jälkeen tuntuu aika loppuun kulutetulta. Se on silti sen arvoista. :')
 
Matkustamisesta voisi kirjoittaa enemmänkin, mutta se ei kuulu tän blogin aihepiiriin, niin jätän aiheen tähän. Tulee sitä varmasti jatkossa sivuttua, heti seuraavassa viikkokatsauksessa ainakin... :)
 
Viimeinen lomaviikko on käynnistynyt. Ihan hullun pitkältä on tuntunut tää aika! :)) Ja siltikin mulla on olo, etten ehdi tehdä kaikkea mitä haluan tällä viikolla. Mutta niinhän se monesti tuppaa olemaan, ettei vuorokauden tunnit meinaa riittää. Katsotaan, miten ne riittää sitten kun palaan töihin. :D Tärkeintä on priorisoida, ja se onnistuu miettimällä mitä oikeasti haluaa tehdä. Ja mitä on ihan pakko tehdä (kuten maksaa laskut, plääh). Neljä ekaa päivää menee liikuntapitoisesti: suunnitelmissa kolme salia ja yksi pitkä kävelylenkki. Siinä sivussa ajattelin kokkailla, lukea rästikirjoja pois, katsella pari sarjaa rästistä, nähdä kavereita ja fiilistellä sitä vähää, mitä lomasta on vielä jäljellä. :D Ja viikonloppuna... tittidii: meikä lähtee Lontooseen!

Kesäkuun taivas Hyde Parkin yllä. :))))))))

Oon superinnoissani! Ja samalla kauhuissani, koska lähden yksin, enkä oo ikinä matkustanut ulkomaille yksin. Tarkoitus ei todellakaan ollut matkata tänä kesänä enää minnekään Hampurin jälkeen, mutta toisin käy. Juhannuksen Lontoo-reissu oli kokonaan suunniteltu Foo Fightersin keikan ympärille, mutta kuten ehkä tiedättekin, tuo keikka peruuntui. Ja vaikka olinkin (ehkä sekunnin) tosi pettynyt, tiesin, että vielä nään tuon huikean bändin ja tulen nauttimaan tulevasta Lontoon matkasta ilmankin keikkaa. Mutta enpähän silloin osannut arvata, että näkisin FF:n näin pian! Olin ounastellut heidän heittävän peruuntuneiden keikkojen korvaavat vasta loppuvuodesta, marraskuussa, kun he palaisivat Eurooppaan. Kun tieto uusista Britannian keikoista tuli, en joutunut kahta kertaa miettimään. Mulle riitti se, että peruuntuneiden konserttien lipunostajille tarjottaisiin etuosto-oikeus lippuihin ja että mulla olisi lomaa keikkojen aikaan. Niin siinä sitten kävi, että pulitin aikamoisen summan siitä, että lähden minireissulle Lontooseen (ja Milton Keynesiin, jossa keikka on). Yksin. :D Siitä tulee huippua!
 
Nyt tää jatkaisi aamukaffen nauttimista, palaillaan! :)
 
- Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti