maanantai 10. elokuuta 2015

Viikko 32: Odottava tunnelma

Hei!

Tuntui, että viime viikko ei vaan ota loppuakseen. Niinhän se kai aina on juuri ennen lomaa - ne viimeiset työpäivät vain matelee matelemistaan. Kuitenkin se perjantai koitti ja työpaikan ovi sulkeutui takana... AH. :) Siitä asti (kaikki nämä kolme päivää :D) aika on tuntunut kuluvan paljon hitaammin. Ja sehän on hyvä juttu! Näin lomalla siis, tänäänhän se ensimmäinen virallinen lomapäivä on ollut.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Ja nyt, siihen viime viikkoon. Liikunta maistui kiitettävästi, vaikkakin työviikko oli raskain aamuvuoroviikko pitkään aikaan. Onneksi tietysti myös viimeinen pitkään aikaan, seuraava aamuvuoro koittaa vasta syyskuun puolessavälissä. :P Kävin salilla ja kävelyllä, eli tein mitä suunnittelinkin, vain vähemmässä määrin. :)

Viikon 32 liikunnat:

- ma: -
- ti: sali (selkä, olkapäät, ojentajat) 53 min.
- ke: sali (vatsa, hauis) 35 min.
- to: -
- pe: -
- la: -
- su: kävely (12,9 km) 2 h 12 min.

= 3 h 40 min.

Kävelyllä tuli vastaan pieni pelti(?)silta, joka johti hienolle kalliolle! Suht jyrkkä nousu.

Luonto on upea juttu.

Niin ne loput lihasryhmät jäivät taas treenaamatta, mutta parempi osa kropasta kuin ei mitään osaa kropasta, vai? :)

Eilisen kävelylenkki oli huippu: näin taas uusia maisemia väliaikaisesta kotikaupungistani, mittari näytti päälle kahtakymmentä ja joka puolella oli liikkeellä iloisia kesäihmisiä. Mietin jopa, että säiden ilmeisesti jatkuessa vielä näin aurinkoisina, reippailisin tänäänkin. Mutta sitten totesin olevan korkea aika rääkätä lihaksia ja suuntasinkin salille. Oon noteerannut jonkinmoisia jalkajumeja (penikoissa?) aina välillä, joten ehkä parempi lenkkeillä muutaman päivän välein eikä peräkkäisinä päivinä. Ja kyllähän kehokin tässä jo huuteli salille. :P Ja siellä salilla... Keho hikoili kuin viimeistä päivää - edellisestä treenistä oli vissiin kulunut liian pitkä aika? :D Sain kulkea ympäri salia paperitukko kädessä, koska jätin märän läntin jokaiseen laitteeseen mitä vasten nojasin jollain kehon osalla. :D

Oijoi, mulla olisi enemmänkin kerrottavaa tosta saleilusta, mutta se on sellaista, joka ansaitsee oman postauksen. Kaikenlaisia ajatuksia siis on herännyt ja oon tehnyt jonkinmoisia päätöksiäkin. :)

Ruokapuolella tuttua rataa: vähän herkkuja, kasviksia, kotiruokaa, soijajogurtti-rahka-chia-marja-sotkuja... Loman käynnistyttyä tuli viikonlopun aikana otettua alkoholia hieman normaalia enemmän (ja kolmessa eri tilanteessa), mutta nekin määrät pysyivät kohtuullisina, enkä onneksi saavuttanut känniä saati kankkusta. :D Yhteensä seitsemän mietoa juomaa, yksi drinkki ja muutama tilkka keksi-Bailey'siä. Mun illanviettokumppanit heittäytyivät vähän villimmiksi ja vetivät valtaosan seitsemän desin pullosta, mutta kerrankos sitä - eipähän ainakaan jäänyt mulle kotiin viemiseksi vajaata pulloa. ;D

Niukahko ruokis: ruisleivät margariinilla, juustolla, kinkulla, tomaatilla, kurkulla ja salaatilla sekä välipalajuoma.
Nälkäisen työläisen tyylikäs päivällinen: rakettispagettia, jauhelihakastiketta ja tomaattia.
Perinteiseksi muodostunut (aamuvuoron) aamupala: soijajogurttia, rahkaa, chian siemeniä ja mansikoita.
Jungle Juice <3 Mukaan lähti iso Jungle Gym, eli mansikkaa, banaania, raakakaakaota, suklaasoijamaitoa ja heraa. YUMMY. :P Menin töistä suoraan (työpaikan) salille ja sieltä perhettä tapaamaan, joten lisäenergia ja varsinkin -proteiini tuli tosi tarpeeseen. Tottahan voisin elää noiden smoothieilla, ne on parhautta. :P
Huikean hyvän italialaisravintolan annos sai kunnian olla loman ensimmäinen ateria. :P :P :P Cannellonit täytteinään ricottaa ja pinaattia, tomaatti-basilika-kastikkeessa. Vähän jäi nälkä, mutta tässä tapauksessa laatu korvasi määrän.
Laiskottelijan aamupala: proteiinipatukka, omenaa, kurkkua ja kahvi mantelimaidolla.
Käytiin markkinoilla! Oikein kansainvälisillä. :) Mun frankfurtin-makkara-patonki on vasemmanpuoleinen. Syötiin tasan samat kahtena peräkkäisenä päivänä. :D

On ne aika pitkiä! Ei ihan metriä kuitenkaan (muistaakseni mittasin kerran :D), mutta must-ostos aina kun niitä näkee. Viisi kappaletta ostin. :P (P.S. Niitä on vieläkin!)
 
Semmoinen viikko. Kiva viikko. :)
 
Uumoilen seuraavista viikoista vielä kivempia, koska - mä oon lomalla. Ellen siitä oo jo tarpeeksi montaa kertaa maininnut. ;) Neljän viikon suunnitelmista löytyy reissaamista (kaksi Suomen sisäistä, kaksi ulkomaista), treenaamista, ulkoilua, ystäviä, mökkeilyä, tv-sarjojen tehokatselua ja kirjoitushommia. Vähän hirvittää, jos tää tähän mennessä hitaasti kulunut aika rupeaakin laukkaamaan ja kohta saan huomata matkaavani jo töihin... Mutta turha sitä on vielä murehtia. Nyt voin nauttia hyvillä mielin vapaudesta, kesästä ja kaikesta ihanasta! :)
 
Nyt tää lähtis iltapalalle, palaillaan!
 
- Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti