sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Supersunnuntai

Hyvää iltaa!

Tää tyttö siirtyi aiemman motivaatiokuvapläjäyksen jälkeen sanoista ja kuvista tekoihin, ja tälle päivälle kertyi kolme eri liikuntakertaa. Bravo!

Sama huudahdus tuli useamman kerran vastaan kävelylenkin aikana.

Sää oli mitä mainioin.

Sunnuntaikävelijälle tuli pieni olo näiden puiden rinnalla.

Kävelylenkki, joka oli vuorossa ekana päivän liikuntana, kesti tasan tunnin. Sen jälkeen maistelin Fastin minttusuklaan makuista proteiinivanukasta ruissipsien ja vihreän teen kera. Ei ollenkaan paha maku! Tykkäsin enemmän kuin mansikka-valkosuklaasta, saattaa siis päätyä ostoslistalle. :)

Menin tarkoituksella salille hieman ennen sulkemisaikaa ajatellen että pahin ruuhka on jo ohi, mutta yllättävän paljon sinne oli eksynyt ihmisiä näin sunnuntai-iltana. En viitsinyt venytellä, kun tiesin, että edessä on vielä yksi liikuntakerta. Mieluummin venyttelen sitten yhden kerran kunnolla. Vaaka näytti iloista lukemaa 53,2 kg. :)

Fiksuna tyttönä pakkasin eväät treenikassiin. Se on niin karmeeta istua bussissa nälkäisenä!

Move Fitnessin päivän tavoitteet oli tänään käsipainotteiset. Voi siis olla huomenna kipeät paikat. Ei haittaa! Pelailu oli jälleen kerran mukavaa ja hikistä.

Päivän tilastoja omasta vihkosta:

Move Fitness-treenitilastosta löytyy tiedot treenin päivämäärästä, kestosta, pelatuista harjoituksista, pisteistä ja kulutetuista kaloreista.

Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä. Liikkumisten avulla onnistuin tekemään hienon korjausliikkeen, niin ettei viime yönä kulautetut ja mässätyt kalorit vie tätä koko päivää plussan puolelle.

Nyt lähden iltapalan pariin, palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti