keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kerrospukeutumista

Heipä hei ja mukavaa keskiviikkoa!

Valmistaudun juuri töihin lähtöön. Tankkasin kevyehköä ruokaa (köhköh.. bbq-ristikkoperunoita ketsupilla, paneroitua kalaa, kurkkua ja kirsikkatomaattia) ja pukeudun kohta niin lämpimästi kuin vain voin. Ulkona on 7 astetta lämmintä! Tai siis, "lämmintä". Tarkoituksena mulla on kävellä tänään töihin, matka on vähän yli 10 kilometriä. Testasin äsken kauppareissulla säätilaan sopivaa pukeutumista, ja tuntui että oli liian vähän vaatetta päällä. Tuuli on mielettömän viiltävä ja kova!

Kohta ollaan jo pakkasen puolella...

Päätin lähteä taivaltamaan farkkutyyppisissä housuissa (en omista varsinaisia ulkoiluhousuja) kera sukkisten, yläosassa t-paita jota käytän työpäivän ajan, pitkähihainen ohut paita, huppari ja (juoksu)takki. Takki ja huppari on molemmat Niken, eli ihan liikuntaan tarkoitetut jopa, ja takissa on hyvä tuuleneristys, joten luulisin pysyväni lämpöisenä. Lisäksi vedän ylleni hanskat, pipon ja kaulaliinan. Nyt alkaa kyllä tuntua että lähden jonnekin kylmempäänkin, mutta on tää aikamoinen shokki parin viikon takaisiin lämpötiloihin verrattuna. Oon kuitenkin nyt toipunut lähes täysin flunssasta, niin haluan päästä liikunnan makuun mahdollisimman pian. Reippaalla kävelylenkillä on hyvä aloittaa. :)

Tästä tuli pikapostaus, palailen huomenna tai ylihuomenna bloggailemaan!

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Aamulla oli pari astetta pakkasta kun lähdin fillaroimaan töihin. Matkaa on vain 1,5 km, mutta pipo ja toppahanskat löytyi jo :). Pian saa kaivaa jotkut ohuemmat toppahousutkin, että saa ne vaan kiskaista housujen päälle.

    VastaaPoista
  2. Joo, jotenkin tajutonta että on näin kylmä, vaikka eihän tää lähes lokakuun sääksi oo mitenkään poikkeuksellinen.. Pakko laittaa hankintalistalle kevyttoppahousut ja kunnon hanskat! Selvisin kuitenkin matkasta paleltumatta ja paransin jopa ennätysaikaani. :)

    VastaaPoista