sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Motivaatiokuvapostaus

Otsikko kertoo kaiken. Luvassa siis motivaatiokuvien parhaimmistoa, sekä itselle että muille tsemppaamaan päivän treeneissä ja syömisissä. Tsemppaukselle on tarvetta, sillä eilen tuli nautittua hieman alkoholia, ja viikonloppuna on syöty pizzaa ja karkkia. Siihen vielä lisättynä se, että tällä viikolla on tullut harrastettua laihanlaisesti liikuntaa, vain reilu kaksi tuntia, niin kaikki tsemppi on tervetullutta.

Jokainenhan voisi siis itsekin käydä eri sivustoilta katsomassa omaa itseään inspiroivia kuvia, mutta mä teen nyt näin (ja myös sen takia, kun oon niin laiska etten jaksa tehdä kunnollista postausta :D).

Näinhän se menee. Vaikka olisi jo valmiiksi hyvällä tuulella, treenin jälkeen on VIELÄ paremmalla!


Vaikka lähteminen salille tai lenkille välillä onkin vaikeaa, se on aina sen arvoista.


Niin ei sitä unelmavatsaa tuijottamalla saa...


Ei pidä unohtaa syömistä! Itse syön aika poikkeavasti yhden kuvan kohdan kanssa: maitotuotteita kuluu paljon (rahkaa, rasvatonta maitoa, raejuustoa, jogurttia, jäätelöä...).Hyvä ja havainnollinen kuva muistuttaa tasapainon tärkeydestä. Kumpikaan ääripää ei ole terveellinen (mutta ei yksi hampurilainen silloin tällöin muuten terveellisessä ruokavaliossa kenenkään kehoa tuhoa).

Tässä on hyvä kerta-annos motivaatiokuvia. Ehkä täysin turha postaus, ehkä tästä on joillekin (muillekin kuin mulle :D) iloa.

Lopuksi haluan toivottaa ihanaa sunnuntaita kaikille seuraavan kuvan siivittämänä:


- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti