maanantai 20. heinäkuuta 2015

Viikko 29: Mehut veks, (yö)herkut ineen

Hyvää iltaa!
 
Viikko meni taas äkkiä. Edellisten iltavuoroviikkojen tapaan tämäkin työrupeama oli raskaahko ja hikinen (koska liian vähän kesätyöntekijöitä ja huono ilmastointi). Kaiken kukkuraksi lupauduin vielä lauantaivuoroon, joten työtunteja kertyi poikkeuksellisesti tasan 46. Arkivapaan kiilto silmissä mä toki sen lauantain tein, eli tulevana keskiviikkona uinun suloisesti, kun olen jo tavallaan tehnyt sen sisään. Ah.
 
Isommasta työrasituksesta johtuen liikunta jäi jälleen vähemmälle. Mielestäni ihan turhaa rääkätä kehoaan ylipaljon, joten kovatehoinen vapaa-ajan liikunta jääköön tuleville viikoille. Eihän tässä olekaan enää kuin kolme viikkoa duunia ennen LOMAA. :)))
 
Viikon 29 liikunnat:
 
- ma: sali (jalat, vatsa) 39 min.
- ti: -
- ke: -
- to: -
- pe: -
- la: -
- su: -
 
= 39 min.
 
Sellainen viikko. Olisi ihanaa saada molemmat: työntäyteinen työviikko ja kolme-neljä salitreeniä, mutta valitettavasti mun työssä se on mahdotonta. Onneksi kolmesta jäljellä olevasta lomaa edeltävästä viikosta kaksi on aamuviikkoja, silloin jaksaa käydä enemmän salilla. :)
 
Rankat työpäivät ja napostelun"tarve" ajoivat mut vetelemään herkkuja reippaammin. Varsinkin yöaikaan, töistä kotiin tultua, telkkarin ääressä, aukesi kerran jos toisenkin (ja kolmannen..ja neljännen...) karkkipussi. Ja suklaalevy. Ja sipsipussi (mutta se vain kerran, koska se hupeni sen siliän tien :D).
 
Erittäin maukas sipsiuutuus.

Punnitse & Säästä-kaupan sokeritonta ja maidotonta suklaata. Ei purrut mun makeanhampaan kolotukseen, mutta se on varmastikin tottumuskysymys.
 
Herkuttelu ei oo aiheuttanut turvotusta tai sen ihmeellisempiä vatsatuntemuksia (johtuneeko siitä, että nautiskelu on tapahtunut pitkälti yöaikaan?). Kaikki on muutenkin tainnut mennä (paitsi sunnuntai) kulutuksen piikkiin, joten no worries. :)
 
Ruokahommia:
 

Lasagnen teossa. :P

Aamupala: kolmasosa mozzarellapizzasta ja miniluumutomaatteja, sekä raejuustoa, soijajogurttia ja mustaherukoita.
 
Enemmän ruoka-asiaa myöhemmässä postauksessa. Ehkä enemmän kuin moni teistä jaksaa lukea, mutta yksi teistä toivoi moista tekstiä, joten... :D
 
Aika lailla siis työn ehdoilla meni viime viikon liikunnat. Niin sen täytyykin olla fyysisen työn kanssa, mutta lohduttaudun sillä, etten aio tehdä tuota työtä ikuisesti. Jonain päivänä leipätyöni on fyysisesti huomattavasti kevyempää, jolloin jää jotain energiaa vapaa-ajallekin. Mutta näillä mennään nyt.
 
Tämän viikon suunnitelmissa on hiukan tiukempi linja herkkujen kanssa. En aio mitään erityisiä rajoituksia asettaa, mutta kokeilen vaihteeksi harjoittaa itsekuria. :D Perjantai-iltana ja lauantaina höllennän vähän, koska silloin on rientoja. Liikuntasuunnitelmissa alustavasti kolme lihastreeniä (niistä ehkä yksi kotioloissa).
 
Eilen piti tämä teksti julkaista, mutta Blogger rupesi kenkkuilemaan (kuvien kanssa, eikä ne nytkään asettuneet hyvin) ja meni taas maanantaille. Ja maanantaipää lyö nyt kyllä niin tyhjää, että parasta lopettaa tähän.
 
Leppoisaa, treenirikasta ja hauskaa alkanutta viikkoa, palaillaan! :)
 
- Jenni
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti