sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Än-yy-tee NYT!

Det startar nu!

Nimittäin kahdeksan viikon kurim.. kuuri. FitBody Challenge, eli edessä on tiukat viikot. Ei ruokapuolella, koska varsinkin dieetin ekalla puoliskolla saa mättää niin että napa ruskaa. Siis kasviksia, vähärasvaista lihaa ja maitotuotteita, puuroa sun muuta terveellistä. Ruokavaliosta en ihan tarkkaan täällä kerro, kun oon tosiaan siitä maksanut. Luultavasti suuri osa lukijoista tietääkin, kuinka tällaisella dieetillä syödään. Ehkä jopa itsekin kokeillut? Pistäkääpä kommenttiboksiin viestiä, jos näin on. Olisi kiva kuulla muiden dieettikokemuksia. :)

Jääkaappi, pakastin ja kuivakaapit pursuilee nyt kaikkea dieettiin kuuluvaa, ja muutama lisäravinne saapuu toivottavasti vielä tällä viikolla. Kasvispuolelta löytyy erilaisia marjoja, kurkkua, ananasta, salaattia, banaania ja kesäkurpitsaa, sekä pääruokien lisukkeiksi perunaa ja bataattia (pottua ja batskua :D). Jauhelihaa, kanaa, tonnikalaa ja seitiä isojen aterioiden proteiininlähteiksi, sekä puuroainekset, kananmunat ja rahkat - kaikki on valmiina. Oon ihan täpinöissäni - dieettiin valmistautuminen on ollut vähintään yhtä hauskaa kuin itse dieetillä olo. Mikä ei välttämättä tuu olemaan kovinkaan hauskaa, ainakaan koko ajan. :D

Maanantain aamupala: kaurapuuroa, pellavansiemenrouhetta, raejuustoa, banaania, mansikoita ja mustaherukoita.

Tänään mulla on ohjelmassa (VAPAAPÄIVÄ, jee!) salitreeniä ja ruoan laittoa. Aika hurjaa tulee treenipuolella: paljon uusia liikkeitä opeteltavana, enemmän salikertoja per viikko ja monijakoinen ohjelmakin. Jaiks! Mutta positiivinen jaiks. :) Tänään suunnitelmissa on treenata jalkoja ja vatsaa. Pitäisi muun muassa ekaa kertaa astua smith-laitteeseen. Tupla-jaiks. :D

Kaiken kaikkiaan hirvittävän positiiviset fiilikset tästä dieetistä. Never say never, mutta oon jopa ihan sataprosenttisen varma, etten tuu sortumaan herkkuihin kahdeksan viikon aikana. Onhan tosin dieetin puolivälissä tankkauspäivä, mutta ennen sitä ja sen jälkeen pysyvät herkkukaappien ovet kiinni. :)

Oukei, nyt tää alkais tutkia liikepankkia, jotta osaa tehdä jotain siellä salilla (jonne siis kohta suuntaan). Vielä motivaatiokuva.

Niin totta!

Treenirikasta, terveellistä ja tervettä viikkoa kaikille! :) Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti