tiistai 17. helmikuuta 2015

Viikko 7: Korvikkeita, appelsiineja ja aurinko

Argh! Miten tää blogin kirjoittaminen muka voi olla näin vaikeeta?? Eilenkin olisi ollut aikaa, kuten myös sunnuntaina, mutta laiskotti. Ja tänäänkin ajattelin lykätä vielä yhden päivän... Ehkä pikapostaus? :D

Viime viikko siis! Aloitin torstaina ateriankorvikkeet, joita oon siis pari-kolme syönyt per päivä siitä asti. Herkkuja kului viime viikolla huikean vähän (13,2 %, jee! :)), ja muutenkin jäin koko viikon osalta reilusti yli tuhat kcal miinukselle. :)

Tässä hieman ruokapuolta:

Alkuviikon työeväitä: myslisotkua (itsetehtyä mysliä, soijajogurttia ja appelsiinia näyttäisi olevan) ja musta kahvi. Lukemistona uusin Bridget Jones (oli muuten hyvä kirja, suosittelen).

Jäähyväiskarkit ke-to-yöltä. Ei jääneet viikon ainoiksi herkuiksi, eli lähinnä symbolinen merkitys tiukemmille ajoille. :D

Myös oikeaa ruokaa (jos pussipastaa voi sellaiseksi kutsua, hmm) tuli syötyä loppuviikosta.

Niin ne otsikon appelsiinit... Kuvassa yksi kahdeksatoista ämpärin asukkaasta, seuranaan tuplasuklaavanukas.

Ruokapuolella siis oikein mainio viikko. Oon tyytyväinen herkkujen ja itsekurin määrään. Tästä viikosta voin sen verran sanoa, että ei niin hyvä itsekuri. :O Eilen vetelin lähes 400 kalorin edestä Twistejä (hemmetin XXL-pussi!!!) ja tänään oon syönyt yhden biitin raakasuklaata. Mutta ehkä se ei ole niin paha, kunhan herkuttelusta - edes pienestä sellaisesta - ei tule jokapäiväinen juttu. Viime viikolla käytin myös yhden aiemmassa tekstissä mainitsemistani poikkeuspäivistä, kun herkuttelin raakasuklaalla, karkilla ja yhdellä oluella. Huikeat 1656 kcal kertyi saldoksi tuostakin päivästä, joten ei paha, ei paha ollenkaan. :) Tästä ei toki voi vielä vetää mitään johtopäätöksiä, että nyt tän tytön överiherkkupäivät on ohi, mutta suunta on oikea!

Viikon 7 liikunnat seuraavaksi:

- ma: -
- ti: sali 1 h 2 min.
- ke: kävely 36 min.
- to: -
- pe: -
- la: kävely 1 h 21 min.
- su: kuntopiiri 33 min.

= 3 h 32 min.

Hyvä määrä, ookoo sisältö. Hienoa, että sain vain yhdestä salitreenistä huolimatta rääkättyä lihaksia kaksi kertaa. :) Toinen lihastreeni tapahtui siis kotioloissa samalla rungolla kuin aiemminkin: kaksi sarjaa monipuolisia (?) käsi- ja keskivartaloliikkeitä oman kehon avulla sekä kahden ja neljän kilon painoilla. Ei, ei ole liian pienet painot, vaan oikein sopivat mulle tällä hetkellä ja juuri noihin liikkeisiin. Mukana siis muun muassa erilaisia vipareita, penkkiä ja hauiskääntöjä.

Viime viikolla oli myös huippua päästä kävelemään! Tai pääseehän sitä, kun vaan menee ovesta ulos, mutta se auringonpaiste oli jotain niin ihanaa, ja oon iloinen että hyödynsin sitä ulkoilemalla. :) Tosin lauantaina sää oli vetäytynyt tasaisen harmaaksi, mutta nautin silti kävelylenkistä ihan hirveästi. Kävely on niin hienoa ajatteluaikaa. :)

Jees, nyt alkaa pikapostauksen mitta täyttyä. :) Eli palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti