maanantai 29. kesäkuuta 2015

Viikot 25-26: Vaihtelu virkistää

Hei vaan!

Tulee taas tuplakatsaus, niin paljon on kaikkea ollut tässä kahden viime viikon aikana. Menoa ja meininkiä, reissua, uusia ihmisiä, festarit... Eli ei kauheasti kerrottavaa liikunnan ja ruokailun suhteen. Vai onko? :)

Liikunnan määräksi jäi hölmön pieni lukema kahden viikon ajalta, mutta se ei haittaa tippaakaan. Oon koko ajan ajatellut, että miniloma lusitaan nyt, festariviikonloppu pyhitetään ja treenit jatkuu runsaslukuisimpina sitten kun arki taas rupeaa rullaamaan. Minkään sortin kyllästymisestä ei siis todellakaan ole kyse - sali maistuu edelleen ja tavoitteet on pysyneet samoina. :)

Pidemmittä puheitta, viikkojen 25 ja 26 liikunnat:

- ma: sali (jalat, hauis, vatsa) 47 min.
- ti: -
- ke: -
- to: -
- pe: -
- la: -
- su: -

- ma: -
- ti: -
- ke: -
- to: sali (selkä, hauis, olkapäät, vatsa) 54 min.
- pe: -
- la: -
- su: kotitreeni (jalat, vatsa) 33 min.

= 2 h 14 min.

Lontoosta löytynyt sairaan siisti TapouTin toppi pääsi tositoimiin viime keskiviikkona. Kyseessä miesten pienin koko ja hintaa 8 puntaa. :))

Pakotin miekkosen ottamaan "hikikuvan" sunnuntain kotitreenin jälkeen, mutta otti hieman liian kaukaa. Jos zoomaatte, näätte ne hikiPUTOUKSET. :D Kylläpä tuntui!

Suunnitelmat. Tuntui riittävältä, kun teki pienillä palautuksilla ja keskittyi liikkeisiin. Välineinä siis 10 kilon kahvakuula ja vartalonkierrossa neljän kilon käsipaino.

Tänään siis (karu) paluu arkeen - vielä kuusi täyttä työviikkoa ennen neljän viikon kesälomaa. Mennyt Lontoon reissu ja kaksi kaksipäiväistä työviikkoa olivat siis tavallaan ylimääräisten lomapäivien viettoa. Mutta kyllä ne tekivät hyvää, ja nyt on mukavaa palata töihin ihan kunnolla muutamaksi viikoksi. :) Vielä viime viikonloppunahan festaroitiin Tuskassa, joten ohjelmaa on riittänyt. :) Festarisää oli mitä mainioin (paloin hieman), tapasin muutamia uusia tosi mukavia ihmisiä ja toki musiikki oli hyvää. Muutamia mainitakseni, omat suosikkini esiintymisjärjestyksessä: Architects, Lamb of God, Exodus, Ne Obliviscaris, Red Moon Architect, Amorphis, Mokoma ja kaiken kruunannut Alice Cooper. :))) Viikonloppu oli ihan kaikin puolin onnistunut ja uusia muistoja syntyi. :')

Tässäpä vielä kahden viikon ruokakuvia (Lontoon murkinat jätin pois, koska niistä on jo edellisessä postauksessa):

O-ou, Mäkki-iltapala! Töiden jälkeen hilpaistiin safkalle, otin juustoaterian (hampurilainen ilman suolakurkkua ja sipulia).

O-ou, Keravalle aukesi uusi Ärrä, josta tarttui mukaan huipputarjous: 50 lakun boksi, vain 4,5 €. Niitä sitten mussuteltiin (lue: mussutin), loppuivat aika äkkiä. :D

Tuhdimpi annos pekonilla höystettyä makaronilaatikkoa töissä eväänä.

Aamupala: kaurapuuroa, banaania ja maapähkinävoita.

Ostin vaihteeksi tuoreen (puolikkaan) leivän Fazerilta, nam. :P

Pitkästä aikaa (sarjassamme dieetin jälkeisiä ruokailoja) wieninleike, tuorepastaa, kurkkua, tomaattia, kesäkurpitsaa ja cantaloupemelonia.

Päivän hyvä teko: juhannusverenluovutus. :) Jälkimätöt oli maltilliset, koska olin juuri syönyt suurehkon aterian ennen luovutusta. Mutta kyllä tälle tytölle karkki aina maistuu. :)

Energisoiva aamupala ennen päivän festaririentoja: rahka, hapankorput oivariinilla ja kinkulla, porkkanaa, mansikoita, banaania ja viherjuoma. Aika pitkälle jaksoi noilla. :)

Oon (jälleen kerran) aika innoissani tulevasta viikosta. Mitään sen kummempaa syytä siihen ei ole - elämä vaan maistuu tällä hetkellä tosi hyvältä ja asiat rullaavat omalla painollaan. :) Turha stressi on ollut tiessään jo hyvän aikaa.

Tarkemmat liikunnalliset suunnitelmat tälle viikolle painottuvat salitreeniin ja ulkoiluun. Ilmat näyttäisi suosivan (koputa puuta), joten ainakin pari kävelylenkkiä on paikallaan. Huomenna ja loppuviikosta salille, kolmas salikäynti jääköön vielä auki. Tärkeintä, että rytmin saisi taas takaisin. :)

Nyt tää lähtis valmistautumaan viikon ensimmäiseen kauppareissuun, palaillaan! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti