sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikko 9, Harkinta

Taas on yksi viikko vuotta 2014 takana. Kylläpä aika menee nopeasti, nyt on jo maaliskuu. :O

Tämä viikko sujui mukavasti. Kuinkas muutenkaan? :D Se on periaatteessa vain asenteesta kiinni: vaikka joskus olisi paskempikin fiilis, voi asioita aina tarkastella positiivisesti. Mulle tyypillistä on juurikin tuollainen positiivinen ajattelu, mutta raaka totuus on myös se, että olen tyytyväinen elämääni juuri nyt. Mulla on koti, työ, ystäviä, perhe, mies, tavoitteita, mitä vielä. :)


Kuka muu muka.

Sitten asiaan, eli viikkokatsaukseen.

Viikon 9 liikunnat:

- ma: nyrkkeily 15 min., kuntopyöräily 35 min.
- ti: kuntosali 1 h 8 min.
- ke: -
- to: keskivartalokuntopiiri 53 min.
- pe: -
- la: kuntosali 1 h 6 min.
- su: -

= 3 h 57 min.

Mukavasti tuli liikuttua. Sunnuntaista muotoutui lepopäivä, koska yölliset alkoholit tekivät päänsisäisestä olosta heikon. Ja lihakset aristi eilisen salitreenin jäljiltä. Mutta ei siinä mitään, oon silti tyytyväinen viikon liikkumisiin. :)

Eilisestä hieman. Kävin piiiiiiitkästä aikaa ulkona, kun ystäväni saapui pääkaupunkiin, ja vietimme hänen myöhäisiä synttäreitään. :) Ohjelma sisälsi Talviklassikon vahtausta, SingStarin laulamista ja ryypiskelyä. Mulla on ollut jo pidemmän aikaa fiilis, ettei juominen niin innosta. Juhlissa voin ottaa lasillisen tai pari viiniä tms., ja harvoin kun ulos lähden, otan jotain. Mutta humalahakuiset juomisajat taitaa olla kaukana takanapäin - näin vanhemmalla iällä on kivempi keskittyä seuraan, tunnelmaan ja makuun. Siispä eilisiksi alkoholeiksi valikoituivat omalla kohdallani erilaiset makuoluet. En pidä oluen mausta, joten asiantuntevan myyjän avustuksella kassiin päätyi pulloja, joiden sisältö muistuttaisi mahdollisimman vähän olutta. Siis maultaan. Valitettavasti vain yksi (mutta onneksi olin ollut kaukaa viisas ja ottanut sitä kaksi pulloa) neljästä oluesta ei oikeasti maistunut oluelta, ja lopuista kyllä kovin huomasi niiden olevan olutta. Join silti urheasti, ja viimeinen banaanivivahteinen olunen maistui jopa hyvältä. Matkalla baariin kittasin parin desin verran uudeltavuodelta jäänyttä kuohuviiniä, ja baarissa join kaksi mustikkashottia. Ja paljon vettä koko illan aikana. Humalatila oli sopiva. :)

Herkkujen suhteen tilanne pysyi hallinnassa, vaikka eilen röpöttelinkin. Siitä juontuukin tämänkertainen otsikko: harkinta. Jokainen tällä viikolla syöty herkku oli suunniteltu, eikä mielitekoja ollut. Tuntuu vähän oudolta sanoa näin, koska aiemmin mielitekoja todellakin on ollut, ja herkkuja on tullut ihan tässä painonhallinnan aikanakin vedettyä kaksin käsin. :D Huomenna tai ylihuomenna teen pienen herkkukoosteen, jossa mukana raa'at luvut. Ehkä kuviakin. :P

Tässäpä muutamia viikon 9 kuvia:


Maanantaina syötiin possua!

Tiistain lounas: seitiä, herne-maissi-paprikaa ja parsakaalin varsia. Kaikki suloisesti pannulla sekaisin paistettuna. 407 kcal.

Keskiviikon eväät: ruisleivät cashewpähkinävoilla, toiset moiset margariinilla ja meetwurstilla, raejuustoa kera parin kiivin ja musta kahvi. 590 kcal.


Lauantain päihteet. Pieni punainen oli paras.

Ryyppyillan ruokapuoli. Mahaan päätyi myös moniviljapatonkia savuporon makuisella tuorejuustolla, ruissipsejä ja leipäjuustoa. OMNOMNOM.

Oho.

Mitäs ensi viikolla? Hirmuinen aamuvuoroviikko jälleen kerran - nyyh, hyvästi nukkuminen. Huomenna PT-tapaaminen ja kehonkoostumusmittaus. Jaiks. Sen jälkeen pyöriskelyä jättipallon päällä, eli viikon ekana liikuntana keskivartalokuntopiiri. Perinteiset salitreenit. Jonain päivänä kunnon hiki-aerobinen (no mikä muukaan? :D). Pieni toive päästä sulkapalloilemaan, ehkä viikonloppuna? Rocky roadin valmistus, koska ainekset jököttäneet kaapissa jo viikkokausia, ja haluan hiukan muokata "terveellisemmäksi" aiemmin käyttämääni reseptiä. Kenties keikka perjantaina. Ihan hyvä viikko vaikuttaisi olevan tulossa! :)

Nyt tää lähtis leikkaamaan juuri uunista tullutta herkkupannaria. Palaillaan! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti