perjantai 6. marraskuuta 2015

Tök-kii

Moi pitkästä aikaa!

Mennään suoraan asiaan. Blogin kirjoittaminen tökkii nyt ihan toden teolla. Siitä todisteena verkkainen päivitystahti ja viikkokatsausten puuttuminen. En osaa sanoa tarkemmin syytä - en vaan tällä hetkellä löydä motivaatiota tai intoa postailla.

Toisaalta haluaisin panostaa blogin ulkoasuun, päivittää useammin (pari-kolme kertaa viikossa) ja työstää valmiiksi teksteiksi kaikki luonnoksissa lymyävät raakileet... Mutta kun ei huvita. Kai mulla on joku blogi-identiteettikriisi. :D

Halusin rehellisesti kertoa teille, missä mennään. Jos joku vaikka meinaa huolestua, kun musta ei kuulu. Kyse ei ole siis perinteisestä "kaikki meni läskiksi, en viitsi enää blogata" -tapauksesta, vaan pelkästään (blogi)motivaation hukkumisesta.

En kuitenkaan hautaa koko blogia - tämä saattaa olla ohimenevää. Aion nyt ottaa itseltäni kaikki päivityspaineet pois ja rauhassa hakea uutta inspiraatiota bloggailulle. Jossain vaiheessa varmasti alkaa ilmestyä niitä luonnostekstejä ja katsaus menneeseen kuukauteen/kuukausiin tai jonkinlainen kuulumispostaus. :)

Meinasin olla laiska ja jättää tämän tekstin kuvattomaksi, mutta tässä kuitenkin todiste siitä, että kaikki on hyvin:

Keskiviikkoaamun salireissulta.

Olisi mukavaa tietää, että mahdollisen paluun koittaessa teitä lukijoita vielä on. Postaustoiveet ja kaikenlaiset kommentit ovat edelleen tervetulleita. :)

Mutta nyt - palaillaan! :)

- Jenni

3 kommenttia:

  1. Välillä vaan ei huvita tai jaksa blogata. Nou hätä, bloggaat kun jaksat. Loppu peleissä tätä tehdään ensi sijassa itselle, että saisi nää ruoka- ja laihdutushommelit rullaamaan. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Täällä toinen, jonka bloggailu ollut hieman hitaampaa... Hiljaisempaa. Itsellä työt vieneet aikaa ja jaksamista... Jokainen tavallaan! Eikö? =) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille molemmille Riikka ja Oman Lainen! :) Kyllä tää tästä! :)

    VastaaPoista