maanantai 19. tammikuuta 2015

Viikko 3, Rullaus

Jes, taas yksi viikko vuotta 2015 takana! Tai taas ja taas, kolmashan tää vasta oli. :D

Oli miten oli, tässä viikkokatsaus kuvineen.

Viikon 3 liikunnat:

- ma: -
- ti: sali 1 h
- ke: -
- to: -
- pe: -
- la: kävely 20 min., juoksumatto 15 min., nyrkkeily 15 min., sali 47 min.
- su: -

= 2 h 37 min.

Jeejee, pitkästä aikaa säkin kimpussa!

Olen tyytyväinen liikunnan määrään ja sisältöön. :) Sali on se, jossa haluan tuloksia ja kehitystä, ja mun mielestä se vaan on paras tapa muokata kroppaa, joten erittäin positiivista saada viikkoon kaksi treeniä. Ainoa tyytymättömyyden aihe tuossa liikuntalistassa on aktiviteettien vähyys. Ja nuo kolme välipäivää on huono juttu myös, varsinkin kun kehuskelin edellisessä postauksessa haluavani pitää lepopäivien määrän maksimissaan kahdessa. Oh well... :)

Ymmärrän, että koska oon vasta palannut liikunnalliseen elämään, ei kaikki voi sujua kuin rasvattu, eikä joka viikko välttämättä tuu edes sitä kahta salitreeniä, saati kolmea liikuntatuntia kasaan (niin kuin ei tullut nytkään). Mutta oon jotenkin vakuuttunut, ettei mulle tuu enää viime vuoden kaltaisia takapakkeja. Toki taukoja voi ja saakin tulla, jos ne johtuu esimerkiksi sairastelusta tai matkustelusta. Nyt on motivaatio kohdillaan! :) Ja viime viikon jälkeen tuntuu, että tää homma alkaa taas rullata ihan toden teolla. Jee!

Viime viikon syömiset meni jälleen melkein putkeen. Laskin kaloreita koko viikon, ja uskon sen olevan ratkaiseva tekijä suurempien övereiden välttämiseen. Oisin selvinnyt paaaaljon puhtaimmin paperein viikosta, varsinkin herkkujen suhteen, kunnes saapui sunnuntai (ei kuvia siltä päivältä, sori).

Torstaina käytiin Suolassa ja pippurissa. Otin pariloitua broileria aurajuustokastikkeella ja ranskalaisilla. Oikein nätti ja maukas annos! Plus hyvä hinta-laatusuhde.


Valmistin lauantaivuoroa varten erityisen kevyet eväät, muun muassa nämä kasvikset. Tarkoitus oli syödä täyttävästi mutta kevyesti...

...jotta saisin myöhemmin treenin jälkeen syödä tätä pizzaa (osa jäi tälle viikolle). :P Nam! Ehkä paras Kotipizzan pizza: täytteenä pulled porkia, Koskenlaskijaa, kurpitsansiemeniä, omenachutneytä ja rucolaa.

Mitä sitä sen enempää selittelemään - iski armottomat herkkuhimot, joita tottelin. Päivän aikana suuhun päätyi vain epäterveellistä: Kotipizzaa, sipsiä, tikkari, karkkia, popcorn-suklaata, jäätelöä ja tilkka sokerilimua. Hyi hitto. Varsinkin sipsien jälkeen (vedin niitä noin 130 grammaa) oli äklö olo. Enkä siis kaikkea tota roskaa ahtanut itteeni yhdellä kerralla, vaan tasaisesti päivän mittaan. Olin kuitenkin aika yllättynyt raapustaessani kalenteriin päivän loppusaldoksi "vain" vähän päälle 2200 kcal. Eli ei sen suurempaa vahinkoa tapahtunut - harmittaahan tommoinen järjetön mässäys silti aina.

Mutta se siitä, ja nyt on käsillä uusi, uljas viikko. Aloitin liikunnalliset aktiviteetit jo tänään, kun kävin kävellen salilla. Siitä rapsahti yhteensä yli kaksi ja puoli tuntia seuraavan viikkokatsauksen liikuntalistaan - kävelyä siis päälle 10 kilometriä ja salilla hieman lyhennetysti koko kroppaa. Lähinnä lyhensin alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn kestoa, koska sitä aerobista oli juuri tullut riittämiin. Erittäin hyvä fiilis jälleen jäi tän päivän liikunnoista, tästä on hyvä jatkaa viikkoa eteenpäin! :)

Kävelylenkin maisemia. Alkoi välittömästi soida päässä "joki ei jäädy koskaan...". :D

No sinnehän mä, mistä toi sillanpalkki tiesi mihin oon menossa??

Tähän loppuun toivottelen vielä teille ja meille kaikille oikein mahtavaa, liikunnallista ja menestyksekästä viikkoa! :)

Ai niin, oli mulla vielä yksi kuva, viisaasta kalenteristani:

Olkaamme kaikki oman elämämme valon sotureita.

Tsau, palaillaan!

- Jenni

P.S. Kommentti ois kiva! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti