tiistai 21. tammikuuta 2014

Tiistain tripla

Haa, liikuntaspurtin toka viikko on virallisesti avattu! Tälle päivälle paukahti kolme eri liikuntakertaa, kun tein salilla keskivartalokuntopiirin, kävin kahvakuulatunnilla ja käppäilin lyhyen kävelylenkin ulkoilmassa. Yhteensä kaksi tuntia ja kolmetoista minuuttia kertyi noista, ja kaloreitakin paloi ihan kiitettävästi.

Päivän mietelause.

Syy liikuntainnolle on moninainen. Mun piti jo eilen käydä salillla, että viikko lähtis reippaasti käyntiin, mutta jäinkin kahdeksi ja puoleksi tunniksi ylitöihin, enkä jaksanut kotiin tultuani harrastaa enää mitään. Ihan hyvä, että tuli lepopäivä - viikonloppu oli kuitenkin aika liikunnantäyteinen. 

Eilen ei urheilua, mutta sitäkin enemmän herkkuja. :/ Napaan katosi pakastepizza, irtokarkkia ja maustekakkua. Kalorit paukkui vähän yli kolmen tonnin. Hups. 

Tästä päästäänkin toiseen painavaan syyhyn ylimääräiselle liikunnalle (kun siis mulla oli plääninä ainoastaan kaffakuulailu): pakko päästä miinukselle. Siis tänään, koska eilen mentiin ainakin kuutisensataa kaloria plussan puolele. Yhteistulos saa olla plusmiinusnolla. Tiesin, että halutun tuloksen saavuttamiseksi mun on sekä lisättävä liikuntaa että syötävä siististi. Ei herkkuja! Nyt kun kello on jo lähes yksitoista ja on nukkumaanmenon aika käsillä, voin turvallisesti todeta, että kuivilla ollaan! Kalorit jäi lukemaan 2185. Enkä ottanut namia tai muutakaan herkkua.

Ilta-ateria: paahtoleipää margariinilla ja juustolla, kirsikkatomaatteja sekä viili mangososeella ja manteleilla. 362 kcal.

Ilta-ateria numero kaksi: kauravälipala, ruissipsejä ja saksanpähkinöitä. Seuranaan vadelmanlehtiteetä. 271 kcal.

Aion huomenna ja ylihuomennakin pitää tiukan linjan herkuttelun kanssa. Enkä vain aio, vaan pidän. Perseily saa luvan loppua. Perjantaina pidän viikon toisen lepopäivän ja lähden kaverille kyläilemään perinteisen leffapäivän merkeissä. Eli muutama elokuva, Voice ja syötävää. Tiedän varmaksi, että tarjolla on pizzaa, zerocokista ja cheddarjalapenoja, joita aion kaikkia maistella. Lisäksi kannan oman korteni kekoon viemällä leffailuun soveltuvia dippivihanneksia ja jäätelöä. Kun muistan kohtuuden ja syön aamulla sekä työpäivän aikana kevyesti, ei mulla oo hätää.

Viikko on siis alkanut hienosti, kiitos onnistuneen korjausliikkeen. Huomisen liikuntasuunnitelmat on vielä auki. Täytyy kuulostella kropan tuntemuksia - mitä ylipäätään voin tehdä - veikkaan nimittäin että kahvakuulailusta on paikat hellinä huomenna. Ehkä rauhallinen kävelylenkki vois olla paikallaan. :)

Nyt tää lähtis houkuttelemaan unta. Palaillaan!

- Jenni

1 kommentti: