maanantai 7. toukokuuta 2018

Kevätfiiliksiä!

No hei vaan!

Ajattelin tässä herätellä blogia eloon - onko teitä lukijoita vielä siellä? Huikkaa jotain kommenttiboksiin! :)

Toissa lauantain saliasu.

Muutama kuukausi vierähtänyt edellisestä tekstistä, joten pieni tilannekatsaus on paikallaan.

Tammi-helmikuun tavoitteet täyttyivät osittain. Salilla oon käynyt ahkerasti lukuunottamatta (jotain ihme innostuksenpuutos)taukoa, joka kesti vajaat kolme viikkoa. Kävelylenkkejä oon tehnyt aina välillä mutten joka viikko  - josko sitä nyt kevään koittaessa innostuisi niistäkin enemmän? 

Helmi- ja maaliskuussa pidin puolentoista kuukauden herkuttoman, eli sokerin vähentämistavoite meni nappiin. Tänä aikana pannassa oli karkit, suklaa, jäätelö, leivonnaiset, alkoholi, pikaruoka, sipsit, nachot ym. Lähdin motivoituneena herkuttomaan ja odotin huomattavia muutoksia. No, vaikka olikin kivutonta olla mättämättä sokerisia ja rasvaisia herkkuja, ja olo oli jakson aikana vähän virkeämpi, ei herkuttoman loputtua käynyt kuten toivoin. Toiveissa siinsi, että olisin sen verran vieroittunut sokerista, että karkit ym. maistuisi jopa hieman ällöttävältä niiden sisältämän sokerimäärän takia. Mutta ei - ne maistuivat ihan yhtä hyviltä kuin aikaisemminkin. :'D Ja se havainto johtikin sitten aika armottomaan herkutteluun, jolloin käytännössä joka päivä piti saada "jotain hyvää". Joskus suuriakin määriä - en edes kehtaa paljastaa millaisia.

Nyt kuitenkin puhaltaa uudet, terveelliset tuulet, koska mulla alkoi valmennus! Lähdin siis Vegan Fitnessin kelkkaan ja olen ehkä NÄIN innoissani!  Meidän projekti kestää muutaman kuukauden ja mun motivaatio on ihan katossa. Yksi tapaaminen takana uuden PT:n Ulrikan kanssa ja tosi hyvä fiilis jäi. :) Katsottiin salitreenin liikkeet läpi ja sain ruokasuunnitelman. Parin viikon päästä uusi tapaaminen - sitten tutkaillaan millä tavalla on lähtenyt sujumaan ja putoaako paino näillä syömisillä. Pudotustavoitteeksi asetettiin 10 kiloa, eli alkusyksystä painon pitäisi huidella normaalipainon ylärajoilla.

Näinhän se monesti tuppaa olemaan.

En mene valmennuksen tarkempaan sisältöön, mutta aion kyllä kirjoitella tänne sen etenemisestä. Fiiliksiä, kuvia, tuloksia. :P Haasteena mulle ruokavaliossa tulee olemaan ruoan laittaminen (oon niiiin laiska kokki!) ja herkuttelun vähentäminen. Oon tässä eilen ja tänään kyllä kokkaillut jonkin verran - näin alussa kun kaikki on uutta ja ihmeellistä se vielä luonnistuu. :D Toivottavasti hyvät kokkausvibat säilyvät jatkossakin. Ruokasuunnitelma on ihanan monipuolinen ja maukas. Ja saa syödä kunnolla, sekin on ihanaa. :)

Tänään ajattelin vielä lähteä aurinkoiseen ulkoilmaan kävelemään, jotta näin vapaapäivänäkin täyttyisi sykekellon vaatimat ei 10 000, vaan 11660 askelta (mistä lie repäisty? :D).

Palaillaan!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti