sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Herkullinen viikonloppu, sitten se on loppu

... nimittäin herkuttelu!

Yritän tänään saada kolmen edellisen viikon yhteiskatsauksen myös valmiiksi, mutta en lupaa mitään. Sen verran voin paljastaa, että aika heikosti on mennyt. Paino ei vaikuttaisi nousseen, mutta herkut on maistuneet - liikunta taas ei.

Josta päästäänkin päivän otsikkoon. Osittain herkuttelut menee sen piikkiin, että huomenna alkaa kova kahdeksan viikon rutistus. Tiedän, ei hyvä syy lyödä läskiksi, mutta en mä sentään ihan kaksin käsin oo viime viikkoina herkkuja vetänyt. Aika lailla normaalin verran, mikä on tietysti aivan liikaa. Paitsi tänään vetelin aika surutta. :D

Pääsiäisenä ja sen jälkeen herkkukattaus sisälsi suklaamunia ja muita pääsiäisnamuja. Pääsiäisenä käytiin myös reissaamassa Brittein saarilla. Tiemme vei Manchesteriin, ja toki sielläkin tuli syötyä hyvin. Muun muassa alla näkyviä ruokia. :P

Ehkä jopa terveellistä...


Ensimmäinen ateria Manchesterissa: Innocentin smoothie ja banaani-pekaanipähkinä-kakkunen (okei, ei ehkä niin terveellinen, mutta sairaan maukas!).

Kokosin kevyen aamiaisen sunnuntaina: teejuoma, banaani, hedelmäkippo ja Suomesta raahattu proteiinipatukka. :D

Hotellilla nautittiin kahtena aamuna aamupala. Eka sisälsi muun muassa croissantin välissään appelsiinimarmeladia ja Nutellaa, mutta maanantaina päätin laittaa terveellisempiä juttuja tarjottimelle. :) Eli pari omenaa, jogurttia kaurahiutaleilla ja mandariinilla, kaksi sämpylää juustolevitteellä ja kinkulla, lasillinen appelsiinimehua ja pari mukillista kahvia. Hmm, laskujen mukaan tostakin rapisi vajaa 600 kcal. :D

Kolmen-neljän tunnin päästä runsaasta aamiaisesta iski taas nälkä. Baarista (!) sai tällaisen mysli-jogurtti-annoksen. Tuhti! Kyytipojaksi maailman söpöimmässä pullossa ilmestynyt kevyt-Cokis. :)))

... kuten myös vähemmän terveellistä...

Hard Rock Cafen TAJUTTOMAN hyvä hampurilaisannos: jollain tavalla (hickory?) savustettua kanaa hampparin välissä, ranskalaisia, kaalisalaattia ja papuja.

"Do you have cheesecake?" Löytyihän niillä! Oli kyllä virhe ottaa vielä tuo - pala oli jumalattoman iso enkä jaksanut kaikkea. Maku todella juustoinen (nam :P), täytteessä Oreo-keksirouhetta. Ja mukana tietenkin suklaakastiketta.

Perus! Piti yhdet fish & chipsit ottaa. Miksi iso annos, sitä en tiedä. :D


Ulkokojusta löytyi mielenkiintoinen viinatuttavuus. Ensin myyjä selitti kärsivällisesti, mikä on "cream egg". :D Ja sehän on siis tietynlainen pääsiäismuna.

Tilasin Irish Coffeen. Sain mustan kahvin, viskin, maitoa ja sokerikulhon. :D

Drinksuilla pilvenpiirtäjässä! Mun drinkki oli kuin jäätelö, muttei liian makea siltikään. Hinta sen sijaan oli suolainen (yli 10 puntaa..).

Syömisen ja juomisen lisäksi reissumme sisälsi shoppailua ja yleistä kiertelyä, visiitin National Football Museumissa ja Manchester Unitedin matsin. Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiistiä! Kaikki oli ihan mahtavaa, jopa tyypillinen englantilainen sataa-ei sada-sää. :) Seuraavaksi sitten matkakassaa kasaamaan juhannusmatkaa varten - silloin suuntana jälleen Englanti (Lontoo ja Foo Fightersin keikka!!).

Löperö linja syömisissä on jatkunut vielä tämän viikon, ja herkkuja on kyllä nyt syöty monen viikon (ellei monen kuukauden) edestä. Kiitti, mulle riitti. Eiliseltä kauppareissulta tarttui mukaan "jäähyväisherkut", eli Daim-keksejä, kaksi isoa sipsipussia (grilli ja juustonaksu), dippiä, uutta Ainon jogurtti-mangojäätelöä, pieniä suklaapatukoita ja Tsinuski-toffee-pussi. Huh. Huh

Odottava kulho. Jäätelö maistui ihanan raikkaalta, eikä yhtään liian makealta. Ei ollut täysjogurttinen, eli myös kermaa oli mukana, mikä teki mausta täyteläisemmän. Na-mi. :P

Tämmöset! Kaikki patukat on jo kadonneet, kuten myös pussin sisältö (josta tosin vedin vain noin puolet).

Olo on kyllä juuri sellainen, mitä voisi odottaa moisten herkkujen vetelyn jälkeen. Mahaan on mennyt makeiden juttujen lisäksi tänään myös sipsejä dipin kera. Iltapalaksi vielä pakastepizza (tai osa siitä) ja sitten se on finito. Varmaan tavallaan ihan jees idea pitää tämmönen mättöpäivä - ainakin tulee varmasti ällötysolo kaikkia herkkuja kohtaan. Eka dieettiviikko kuluu varmaan kuin siivillä, kun en edes kärsi miettiä herkuttelua. :D Sopii ainakin toivoa. :)

Eli siis! Dieetti on ollut kovasti tässä mielessä viime päivät, ja siitä jo mainitsinkin tässä tekstissä. Huomenna mulla alkaa Team Noran FitBody Challenge: kahdeksan viikon dieetti, jolloin syön puhtaasti ja treenaan kovaa. Oon niin innoissani!

Näin innoissani oon alkavasta dieetistä! Vaikkakin kuvassa oon innoissani uudesta hupparistani. :D

Viime viikot ja kuukaudet oon kovasti kaivannut ohjeistusta, jonkinlaista kuria ja järjestystä tähän arkeeni. Oon myös halunnut ruveta treenaamaan yhtä tavoitteellisesti kuin viime vuoden alussa, mutta tahdonvoima ei vaan oo ollut tarpeeksi suuri. Tekosyyt ovat vieneet voiton liian monta kertaa. Mutta nyt vihdoin musta tuntuu tiedän, että aika on kypsä ja tuloksia on saatava. Joten dieetti avuksi! Kyseessä on siis maksullinen ravinto- ja treeniohjelma, jonka vuoksi en aio kaikkia yksityiskohtia täällä blogin puolella jakaa. Luulisin kuitenkin päivitteleväni edistystäni säännöllisesti - ehkä saan hurjan blogikipinän päälle ja kirjoituksia alkaa jälleen ilmestyä tiheämpään tahtiin. :) Jos teitä siis siellä on näitä höpinöitä lukemassa. :D

Varastot on täytetty dieettiruoilla (jotka siis pääasiassa on ihan normaalia, terveellistä sapuskoja), motivaatio on taivaissa ja lähden intoa puhkuen seuraavaan kahdeksaan viikkoon. Saa nähdä kuinka tytön käy... :)

Nyt seuraavan postauksen ja dieettiohjeiden tulostuksen pariin, palaillaan! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti