tiistai 16. kesäkuuta 2015

Unelmien voima

Heips!

Juuri taannoin viikkokatsauksessa sanoin, etten tästä aiheesta puhuisi, koska se ei liity blogin aihepiiriin... mutta kuinkas kävikään. :D Tai tavallaan kyllä liittyy, vaikkakin inspiraatio tälle postaukselle on ihana Viola.

Kuten Viola omassa haastepostauksessaan kertoi, unelmat ovat tärkeitä. Unelmat eivät ikinä ole liian isoja tai vähäpätöisiä - ne on juuri sitä mitä itse haluat niiden olevan. Ja meillä jokaisella on niitä. :)

Mitkä ovat sitten omat unelmani? Top 5? Laajemmin elämässä, ihan kaikkineen, ne ovat seuraavanlaiset:

Vähän valottui.

1. Haluan kirjoittaa kirjan.

2. Haluan nähdä maailmaa (Kiinan muuri, Jenkit, Uusi-Seelanti, kirsikkapuiden kukinta-aika Japanissa, Amsterdam, Praha, Dublin, Afrikan safari, Rio De Janeiro...).

3. Haluan vetää leukoja.

4. Haluan juosta 10 kilometriä.

5. Haluan olla velaton.

Yksinkertaisia, suuria, mutta kaikki yhtä tärkeitä unelmia. Ehkä jopa tärkeysjärjestyksessä, vaikka järjestyksellä ei niin väliä olekaan.

Tärkeintä on se, että joka ikinen päivä tekee jotain edistääkseen niitä unelmia. Ne jokapäiväiset jutut voivat olla vaikka vain ajatuksen tasolla tehtävää työtä, tai sitten ihan konkreettisia asioita. Esimerkkinä leuanveto: koska haluan vetää leukoja, vahvistan selkä(- ja muitakin) lihaksia treenaamalla salilla ja tekemällä laitteessa avustettuja leuanvetoja useamman kerran viikossa. Yksinkertaista, eikö vain? :) Ja jos on tarpeeksi pitkäjänteinen ja kärsivällinen, aivan varmasti unelma kuin unelma on saavutettavissa. :)

Tässä elämäntapamuutoksen kourissa oon pohdiskellut paljon myös henkisiä juttuja. Eli ei, ajatukseni eivät pyöri ainoastaan herkuissa, kaloreissa ja treeneissä. :D Koko ajan tulee selkeämmäksi se, että kuinka kokonaisvaltainen prosessi tämä oikeastaan on. Ja kuinka oon oman pienen mieleni perukoilla koko ajan työstänyt henkistäkin puolta, ja kuinka aina välillä sen työn hedelmiä pulpahtelee sinne tietoisen mielen puolelle. Eli jotain oon oppinut viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana! :)

Matka on vielä kesken ja opittavaa löytyy edelleen, mutta nyt on todella hyvä olla. :)

Yksi konkreettinen esimerkki unelmien toteuttamisesta on kohta käsillä. Lähden perjantaina miekkosen kanssa Lontooseen viettämään hieman erilaista juhannusta. Ostin jo viime vuoden puolella liput erääseen konserttiin, joka tulee olemaan (tiedän sen jo nyt :)) yksi elämäni huikeimmista hetkistä. Aivan ehdottomiin suosikkibändeihini kuuluva Foo Fighters heittää keikan Wembleyllä. :')

Maailman hienoimmat liput!

Mikä tämän postauksen idea oli? MUISTAKAA UNELMOIDA! :)

Palaillaan!

- Jenni

16 kommenttia:

 1. Hienoa, että sinulla on unelmia! Nyt vaan niitä kohti! Ainakin voin suositella matkakohteista Jenkkilää ja Uutta-Seelantia (siellä käyneenä, ja takaisin tahtoisin!). Hauskaa juhannusta!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niitä kohti tässä mennäänkin täyttä häkää! :) Noi kohteet on niin kaukana, että vierähtää useampi vuosi että sinne pääsee - mutta joskus meen. =) Hauskaa juhannusta sullekin!

   Poista
 2. Unelmia saa ja pitää aina olla :) Ne "keeps you going" eli pitää sut liikkeessä :) Hih, minäkin oon aina tahtonu kirjottaa kirjan. Ja sitten semmosena pienempänä "varatoiveena" on kirjoittaa/kuvittaa edes lasten kirja :)

  Oi että Lontoo ja Foo Fighters, kyllä tulee kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää! :) Suosittelen vastaavanlaisen postauksen tekemistä myös sulle, on aina mukavaa ja mielenkiintoista tietää muiden unelmista. :) Luulen myös, että tulee kivaa, oon jo ihan täpinöissäni!

   Poista
  2. Hih, joo, pistänpä toiveesi korvan taakse! :) Vastaavanlaisen teinkin joskus tuohon aiempaan blogiini. Pitää kaivaa se sieltä esiin kunhan tässä ehtinen :)

   Poista
 3. Mullakin on kirjan kirjoittaminen top vitosessa. Samoin kuin velattomuus ja kympin juokseminen. Pitääkin tehdä oma lista tässä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! =) Jännä, että noin monelta juuri se löytyy unelmista. Se onkin varmaan noista omista listatuista se työläin. :D Ei se mitään, unelmia ja tavoitteita täytyy olla! :) Harmillisia noi tuplakommentit!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Poistin tuplat... puhelin lisäilee usein kommentteja useampaan kertaan.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Jenni, sulla on blogi! :D Kuinka en tiennyt tästä?! Upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D En oo kauheesti huudellut tästä, mutta täällä ollaan ja porskutetaan. :) Nyt muuten ihan snadisti harmittaa tän postauksen FF-hehkutus, kun he joutuivat perumaan keikan. Oh well, at least we still have London. :)

   Poista
 10. Mäkään en tienny aikaisemmin et sulla on blogi! Salaperäinen nainen oot ;) Ja ihania unelmia sulla. Huippua, että ne on sellaisia, jotka halutessasi voit saavuttaa jonain päivänä. (Pitäisköhän mun luopua mm. mun lottovoitto-unelmasta ja siirtyä konkreettisiin unelmiin :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm no jaa, ehkä se on tää tyypillinen skorpioni-luonteeni. :DD Todellakin aionkin saavuttaa noi unelmat! Ei siinä oo mitään väärää unelmoida lottovoitosta. :D

   Poista