tag:blogger.com,1999:blog-6034360300723449139.post9076629543169568683..comments2018-01-08T03:45:30.707-08:00Comments on Painonhallinnan jalo taito: Bataattia poskeenJennihttp://www.blogger.com/profile/12832712819142674827noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6034360300723449139.post-35989776545801754862013-09-26T01:33:09.452-07:002013-09-26T01:33:09.452-07:00Ne maistuikin hyvältä! :P Pesin, kuorin ja viipalo...Ne maistuikin hyvältä! :P Pesin, kuorin ja viipaloin bataatin (yhdestä n. 500 gramman yksilöstä tuli reilusti kahdelle syötävää ja jäi ylikin), sitten pyörittelin rypsiöljy-suola-paprikajauheseoksessa ja paistoin uunissa. :) Ne oli ensin yksinään 250 asteessa vartin verran, sitten kaksin lohen kanssa 200 asteessa vielä 25-30 minuuttia. Kypsyys oli sopiva, mausteet ihan hyvät. Jatkossa voisi kokeilla erilaista maustamista (harmi vaan etten oo kovin edistynyt ruoanlaittaja, mutta kaipa kokeilemalla selviää mikä toimii ja mikä ei :D).Jennihttps://www.blogger.com/profile/12832712819142674827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6034360300723449139.post-63932515966323483582013-09-26T00:16:29.433-07:002013-09-26T00:16:29.433-07:00Näyttääpä hyvältä noi sun ruoat :P miten sä teit n...Näyttääpä hyvältä noi sun ruoat :P miten sä teit noi bataattiranskikset? vois itekki kokeilla :)Anonymousnoreply@blogger.com